Oskar nie miałem czasu Ci odpisać wcześniej
-Co do sondy podałem Ci błędne odczyty. Sonda pracuje w zakresie 0 do 1 V, nie mniej niż 0.2V - 0.8V. Sonda tak więc jest sprawna i tak jak pisałem jest nowa i dodatkowo sprawdzana w warsztatach diagnostycznych, także nie idź w kierunku sondy. Cała elektronika auta jest sprawna, badane przez ASO Fiata i inne 3 warsztaty.
-Napisałeś że nie pisałem nic o rozrządzie- pisałem ale nie doczytałeś- rozrząd robiony z blokadami i zegarem na potwierdzenie i sprawdzany w trzech niezależnych warsztatach.
-Wariator nie ma wpływu na falowanie, ale chętnie bym go zregenerował. Jeśli bym miał wyciągnięty wariator to sam bym go zregenerował. Mam w domu nowy zestaw naprawczy oryginalny z ASO Fiata i nie chodzi o koszt regeneracji wariatora, ale o to że trzeba rozebrać rozrząd żeby dostać się do wariatora, a to już cena co za robotę całego rozrządu, dlatego z wariatorem mi nie spieszno. Wariator w cyklu miejskim w ogóle się nie załącza- zrób sobie doświadczenie z żaróweczką.
-gazu brak i nigdy bym nie zamontował
-z tym ciśnieniem co piszesz warto by sprawdzić, tego akurat nie doagnozowałem, co radzisz?
---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:55 ----------
Ja dziś o 18 będę w MC'Donald bo i tak mi po drodze. Nie dajcie du*y.
---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 17:01 ----------
Dziękuję koledze od AR166 że chociaż on przyjechał![]()