Moje gran turismo przez Europę (Niemcy, Austria, Włochy, Słowenia) do Chorwacji i z powrotem, łącznie 4000km, śr. prędkość 73km/h, cały czas na trybie D, średnie spalanie 8,5 l/100km, prędkości raczej przepisowe.
Moje gran turismo przez Europę (Niemcy, Austria, Włochy, Słowenia) do Chorwacji i z powrotem, łącznie 4000km, śr. prędkość 73km/h, cały czas na trybie D, średnie spalanie 8,5 l/100km, prędkości raczej przepisowe.
You can't be a true petrolhead until you've owned an Alfa Romeo
Po mieście średnia 30km/h odcinki po 15-20km. Spalanie 9,2l/100km
Ej, dobra przyznaję. Przez miesiąc jeździłem jak dziad, ekosreko jazda i spalanie 7.4 wyszło po mieście. Da się. Tylko żadna przyjemność...
377KM przejechane po mieście. Normalna jazda, tylko tryb N. Bardzo dużo stania w korkach niestety ;( Spalanie z dystrybutora wyszło 13.8
Przejazd tam i z powrotem po autośkach, tysiąc z hakiem zrobiłem po okolicy na zwykłych drogach.
You can't be a true petrolhead until you've owned an Alfa Romeo
Na razie tylko 260km przejechane, tylko po miescie (tzn 99% czas stania w warszawskich korkach...), 11.5L wedlug komputera. Jazda 80% jak emeryt, 15% normalnie, 5% jak szalony. To ja nie wiem jak wy ludzie macie ponizej 10L w miescie... o 7.4L jak wyzej napisane to nawet nie pytam...
1000km - tylko miasto - komputer pokazuje 9,5L
Szczecin![]()