[QUOTE=MrZielinski;1560705]http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-C35626262.html
za tę cene warto poszukać alfy z lepszym wyposażeniem.
[QUOTE=MrZielinski;1560705]http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-C35626262.html
za tę cene warto poszukać alfy z lepszym wyposażeniem.
Myślisz, że by się wyrwało jakąś zdrową dziewiątkę w tych pieniądzach? Byłbym skłonny zrezygnować z bogatego wyposażenia kosztem zacnego stanu technicznego auta![]()
Ja bede miał za 3tys wiecej do sprzedania 159 Progression tyle ze 2009 rok...(juz po wywaleniu klapek itp itd)
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Co prawda bardziej odpowiadałby mi sedan (tak, tak Sportwagon praktyczniejszy i niektórzy mówią, że ładniejszy) ale jakąś fotką bym nie pogardził.Ile przelotu masz w swojej Belli?
Ja każdy swoj samochód miałem nie dłużej niż poł rokua sprzedawałem zawsze auto w 100% sprawne po wszystkich wymianach (nawet tych niekoniecznych
) bez żadnego wkładu. Młody jestem i po prostu szybko auto mi się nudziło. Trzeba wszystkiego w życiu spróbować także nie ma reguły
.
W przyszłym tygodniu będzie sesja, bo w tym tygodniu jeszcze prawdopodobnie bede robił DPF,a itp. Parę poprawek lakierniczych jest ale to szczegóły jak na auto z ojczyzny
Przebieg do konca udokumentowany (w serwisie ostatni wpis 197tys km w 2013, książka 227tys km w połowie 214tys km) 240 tys. kmojooooj aleee duuuzooo
a w lepszym stanie technicznym jak moja ostatnia 159 która miała 160tys km
tak ale prawdziwy, prawdopodobnie bedzie to nieliczne ogłoszenie na allegro z prawdziwym przebiegiem
![]()
Jakby ktoś wiedział o pewnej alfie z 2.0 jtdm z 2010, 2011, z przebiegiem do 100 tys, w kombiku to proszę dać mi znać![]()
Robię dużo kilometrów dlatego myślę o dieslu ale tbi mnie intryguje. Jestem umówiony na przejażdżkę ze znajomym.
Ostatnio edytowane przez duke75 ; 13-01-2015 o 20:44
Ja się do swojej obecnej kabaryny przywiązałem, bo od nowości jest w rodzinie u byłem przy kupowaniu jako mały berbeć ale oczywiście rozumiem Twoje podejście.
LukeMazur, będziesz wywalał tego chwasta?
Z racji, że 159 ma być pierwszą moją Alfą i nigdy nie miałem auta z dieslem zastanawiam się czy nie warto by było rozejrzeć się za jakąś benzyną 1.8. Silnik w końcu prostszy niż JTDm 150 KM (którym jeździłem i było zupełnie sensownie, osiągi na poziomie Laguny III, którą mam czasami okazję śmigać). Co myślicie? Czy 1.8 jest bardzo uciążliwe jeśli chodzi o chociażby serwisowanie?
Ostatnio edytowane przez MrZielinski ; 13-01-2015 o 21:08