Strona 89 z 243 PierwszyPierwszy ... 39798081828384858687888990919293949596979899139189 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 881 do 890 z 2427

Temat: Zakup Alfa Romeo GTV

Użytkownik Rowerzysta Avatar toddlockwood
    Auto
    Gtv 2.0 V6 Tb

Domyślnie

https://www.olx.pl/oferta/alfa-romeo...tml#f01e5757b9

Cenaaaa 2.0 JTS za 7,5 tysia nie chce sie sprzedać a tu ktos przywalił 17

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    GTV

Domyślnie

Można negocjować, zapraszam

Użytkownik Romeo Avatar Tytus9
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo Gtv

Domyślnie

Kapitalny remont silnika po 62tys... Ładnie. Czemu sprzedajesz, skoro w zeszłym roku zrobiłeś tak dużą inwestycję w to auto?

Auto
    GTV

Domyślnie

Remont w zasadzie był po 59 tys. km, ponieważ po zakupie okazało się, że samochód brał olej i remont był konieczny.
    Tak jak napisałem w ogłoszeniu planujemy powiększenie rodziny i będzie nam potrzebne większe auto

Użytkownik Maniak resoraków Avatar mattman
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    E0 ROSSO

Domyślnie

Tak to właśnie jest, jak kupuje się tanie okazje na allegro. Pamiętam to auto, było chyba sprzedawane w Warszawie.

P.S. Ta za 7500, to również idealny przykład jak kupić alfę, włożyć drugie tyle, szybko sprzedać, bo i tak nie jest do końca dobrze, a potem pisać i mówić, jaka to alfa jest awaryjna i jak słabe auta robi...

Auto
    GTV

Domyślnie

Cytat Napisał mattman Zobacz post
    Tak to właśnie jest, jak kupuje się tanie okazje na allegro. Pamiętam to auto, było chyba sprzedawane w Warszawie.
    P.S. Ta za 7500, to również idealny przykład jak kupić alfę, włożyć drugie tyle, szybko sprzedać, bo i tak nie jest do końca dobrze, a potem pisać i mówić, jaka to alfa jest awaryjna i jak słabe auta robi...
    Zapewniam, że nie była to jakaś super okazja cenowa, kupiłem ją w "rynkowej" cenie, po prostu kupiłem auto nie znając się na tym bez pomocy kogoś, kto by się znał.
    Nie mówię, że alfy są bardziej awaryjne od innych samochodów, bo mogłem kupić vw i mieć tą samą sytuację...

Użytkownik Maniak resoraków Avatar mattman
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    E0 ROSSO

Domyślnie

"Rynkowa" cena ustalona na podstawie 2-3 sztuk Gtv Ph3, z których jedna gorsza była od drugiej. Śledzę rynek Ph3 od kilku lat, znam każde ogłoszenie, a parę sztuk osobiście widziałem.

Nie chcę Cię martwić, ale kwota podana przez Ciebie w ogłoszeniu, jest kwotą całkowicie nierealną do uzyskania.

Auto
    Gtv 2.0 V6 Tb

Domyślnie

Cytat Napisał rafal90 Zobacz post
    Nie mówię, że alfy są bardziej awaryjne od innych samochodów, bo mogłem kupić vw i mieć tą samą sytuację...
    Ja kupiłem VW i co? Padło sprzęgło, skrzynia, katalizator alternator, i miałem choinkę na zegarach xD - i nie że katowałem, wszytko na bieżąco wymieniane. Równie dobrze mogłem powiedzieć że miałem po Lidlowsku - co miesiąc coś nowego a ludzie sie z Alf śmieją...

Nie mniej cena jest przez ciebie ustalona jest wyjęta z kosmosu - Edizione Sportiva jest za niecałe 15 (no i to ph2 które przez wielu uważane jest za ładniejsze) W katowicach ostatnio też było Elegant Edition za 13... Jedyne ph3 z twoim silnikiem stoii za 7500 i jakoś chyba od roku sie nie może sprzedać (albo nawet i dłużej)
    Daj 10 - to może ci sie uda sprzedać Choć wątpię bo tam nie masz nawet skóry w środku
    Ostatnio edytowane przez toddlockwood ; 06-06-2017 o 11:50

Auto
    GTV

Domyślnie

Cytat Napisał toddlockwood Zobacz post
    Nie mniej cena jest przez ciebie ustalona jest wyjęta z kosmosu
    Rynek to zweryfikuje, tak jak napisałem wcześniej, zapraszam do negocjacji.

Edizione Sportiva jest za niecałe 15 (no i to ph2 które przez wielu uważane jest za ładniejsze)
    A przez wielu nie uważana za ładniejszą, o gustach się nie dyskutuje.

W katowicach ostatnio też było Elegant Edition za 13... Jedyne ph3 z twoim silnikiem stoii za 7500 i jakoś chyba od roku sie nie może sprzedać (albo nawet i dłużej)
    Daj 10 - to może ci sie uda sprzedać Choć wątpię bo tam nie masz nawet skóry w środku
    Proponuję, żeby kolega powściągnął swoje chęci i nie mieszał się w sprzedaż mojego samochodu.

Auto
    Gtv 2.0 V6 Tb

Domyślnie

https://www.olx.pl/oferta/alfa-romeo...757b9;promoted

Szkoda że Ph1 Ale wyglada nieźle. Jak facet ma papiery na to co powymieniał to chyba jest to niezła okazja Zastanawia mnie tylko ten przedni zderzak...