ja tylko dodam że auto było niby przygotowane przez Lio do aktywacji w Witechu - niestety nie zaprądziło i musieliśmy trochę pokminić razem z Pawłem. NIe do końca kumam za co Lio wziął kasę, za wymianę huba? Proxi źle przygotował, radia nie zupdatował, Witacha nie zabrał do aktywacji więc potrzeba było jechać do ASO (a z tego co go pytałem przed czerwcową akcją miał mieć ze sobą Witecha). Ciekawe czy kody są wpisane do bazy FCA, bo jakoś mi przy okazji przeglądu update kompa ABS nie wyskoczył (może reset proxi trzeba zrobić najpierw, a może jednak to bujda z wpisaniem kodu?)
[MENTION=77795]niegowic[/MENTION], może wklej tego posta do wątku który jest dokładnie o tym:
https://www.forum.alfaholicy.org/giu..._car_play.html
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
epsonix, masz dostęp do witecha? Ja po "aktywacji" przez Leo ciągle jeszcze nie wybrałem się do ASO. Może zamiast do ASO, wybiorę się do ciebie?
Wysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka
cos organizuje lokalnie - współpracę z warsztatem ktory ma. jestem dopiero po 1ym kontakcie, nic jeszcze nie ustalone, zobaczymy co z tego wyjdzie.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
dzięki za taką sugestię. jeszcze zanim zacząłem swój biznes to miałbym czas i ogromną chęć to robić, dzisiaj jednak tylko została chęć - nie ma szans żebym cokolwiek moderował - na forum spędzam może 20% czasu tego co kiedyś, odpowiadam najczęściej już tylko z komórki w pośpiechu, i często nawet nie odpowiadam na tematy na które wiem że ktoś inny zaraz udzieli odpowiedzi - brak czasu totalny.
Na ten moment nie znamy rozwiązania. Prawdopodobnie konieczna jest zmiana softu w samochodzie - prawdopodobnie implementacja w Alfie zgłasza mniejszy ekran niz jest w rzeczywistości..
Soft niestety jest jako binarka w dodatku podpisana wiec ciezko będzie coś zmienić..
Jest plotka ze kolejną wersja softu będzie miała pełen ekran..
Jak znajdziemy obejście to napewno się podzielimy
Jak widać na tym filmiku da się
https://youtu.be/CpKqNovKqXM
Ja jeszcze myslalem czy nie ma jakiejś opcji wymusić z aplikacji android auto rozdzielczości ale wszystkiego co próbowałem nie zadziałało..
W jedym z zagranicznych forów napisali że to wina samochodu ktory wysyła informacje o mniejszym niż jest w rzeczywistości ekranie.
Może w proxi coś by w wystarczyło zmienić - pytanie co..
Gadałem z Lio stwierdził że się nie da i że w kolejnej wersji będzie..
Dodaje jeszcze jeden link:
https://support.google.com/androidau.../8844203?hl=en
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez niegowic ; 25-11-2019 o 10:24
tak jak pisze niegowic, narazie ciezki temat, ake moze ar wypusci poprawke fw rafia. skarzcie die na customer care to moze ich to zmusin jak narazie to ja i chyba Ty tylko zglaszalismy to z naszego forum?