Michal obecna juz zone ale by tradycji stalo sie zadosc to i w kosciele trzeba bedzie strzelic formulkeMaciek jak bedziesz mial czas to odezwij sie bo mam malo sprawe a wlasciwie ma ktos z Panow na zbyciu lampy przod do 156
Michal obecna juz zone ale by tradycji stalo sie zadosc to i w kosciele trzeba bedzie strzelic formulkeMaciek jak bedziesz mial czas to odezwij sie bo mam malo sprawe a wlasciwie ma ktos z Panow na zbyciu lampy przod do 156
No Mariusz formułka jest konieczna, chociaż by nie wiem co;D heh No to nie wiem jak Ty to zrobisz ale tzn '' odgrywki " zabieramy na paliwo ;D hehe
dsm mam moje stare lampy jak bys chciał ale powiedz mi czemu chciałbys wymieniac? puknąłeś swoja czy co? (alfe mam na mysli![]()
o co k'mon???
oj Panowie ale jestescie dowcipniMichal zamiast odgrywek bedzie cos lepszego dajacego wiekszego powera
Narazie nic nie jest jeszcze stukniete
poprostu pokrzywilem odblysniki w lampach i swieca jak chca a wymienilem juz na normalne H7. A teraz nastepna sprawa kiedy jakis zlocik??
Mówisz większego Powera to ja się piszę haOooo no właśnie kiedy spot, tylko żeby coś takiego fajnego wymyślił jakiś grill albo coś w tym stylu,no nie wiem
a może by tak pod tym zamkiem w Dębnie jak to Maciek kiedyś taki pomysł poddał
![]()
no ja chetnie tylko teraz musze wiedziec kiedy by cos mialo byc czy bede w pl wtedy no a tak wogole to najlepiej dla mnie jakas sobota bo teraz dzien w tygodniu odpada![]()
o co k'mon???
w niedziele w tuchowie jest poswiecenie pojazdow i moze przy tej okazji sie zjechac? Maciek jak bys chcial opchnac lampy to byl bym chetny.
nie ma problemu dogadamy sie tyle ze ja bede dopiero 5 maja w polsce
o co k'mon???
Panowie wiem ze kazdy z was w roznym stopniu przepada za kosciolem ale mysle ze okazja jest fajna zeby sie spotkac. Maciek to w takim razie czekam do maja na Ciebie