WeGi ty dzisiaj pod realem byłeś? Jechałem 166 machałem ale zero odzewu.
WeGi ty dzisiaj pod realem byłeś? Jechałem 166 machałem ale zero odzewu.
pozdrawiam kierownika czarnej 146 na blachach ST- wczoraj wieczorem w okolicach makro w sosnowcu
pozdro dla ludzi z Rybnika, którzy są z innej bajki!! chodziło mi o to, że jak się ich pozdrowi to patrzą na ciebie jak na kogoś z "gliwickiej" ehhh.... nie mam pytań.
Szkoda, że tak mało forumowiczów u nas w mieście![]()
a dzięki za wpuszczenie AR156 srebna około 11godz na ul.nowochuckiej i odmrugałem
Ostatnio edytowane przez MarekV6 ; 28-12-2009 o 21:39
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
pozdrowienia dla chłopaków jadących przez czyżyny około 23.00 srebrną 145 z chorągiewką z emblematem alfy na dachu. Na początku myślałem że to IKAR i się zdziwiłem że 145tki na taksę puścili. Podałem awaryjne, ale chyba nie zjarzyliście, bo Espace`em byłem.
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 widzianej dzisiaj około południa na Rondzie Piastowskim w Krakowie - pomachane, odmachane![]()
Ostatnio edytowane przez WeGi ; 29-12-2009 o 15:14
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm