Strona 89 z 1815 PierwszyPierwszy ... 397980818283848586878889909192939495969798991391895891089 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 881 do 890 z 18142

Temat: Pomoc przy zakupie AR159 / Brera

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    W-wa
    Auto
    a159 2,4 SW QT

Domyślnie

Cytat Napisał wojtcem Zobacz post
    ok - jutro będę dzwonił - zobaczymy co tam mają do powiedzenia i czy podeślą mi VIN....
    jeszcze raz dzięki i do usłyszenia jutro )
    no to jeszcze jedną znalazłem

http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-2-2...C23732188.html

i tu na zdjęciu z tyłu widać oznaczenia "159" "2,2" i "jts" raczej w prawidłowych miejscach

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar lookas
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    159 1.9 JTDm 16V Distinctive

Domyślnie

jak dla mnie to te znaczki na klapie tylko szpecą tył auta, ja swoje po zakupie usunąłem (design giugiaro na nadkolach również), ale teraz czytając takie tematy jak ten od razu wychodzi na to, że w opinii przeglądających ogłoszenia moje auto automatycznie jest po wypadku bo nie ma znaczków na tylnej klapie. dobrze, że mam je w garażu to będę mógł pokazać przy sprzedaży.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar jar.w
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 159 SW Q4 | 3.2 JTS 260KM | 2006

Domyślnie

Cytat Napisał lookas Zobacz post
    dobrze, że mam je w garażu to będę mógł pokazać przy sprzedaży.
    Zawsze może znaleźć się ktoś, kto będzie Ci próbował udowodnić, że naklejki też masz z bazaru
    A co mają powiedzieć ci, którzy na domiar złego mieli zamówiony samochód bez emblematów?
    AR 159 Sportwagon Q4 | 3.2 JTS 260KM | 2006r. - Bestia
    Była:
    AR 156 Sportwagon FL | 1.9 JTDm 140KM | 2003r. - Bella

wojtcem
    Gość

Domyślnie

dobra dobra chłopaki - nawet ktoś kto jeszcze nie ma alfy (czyli JA ) wie już, że nie wszystkie 159 są z oznaczeniami...i , że można to sobie było zamówić przy kupnie ;p;p
    ale krzywo poprzyklejane znaczki to cenna uwaga - bo może był dzwon?? a może poprostu ktoś nie miał a potem mu się zachciało mieć tylko przykleił byle jak?? tak można gdybać do końca świata...
    Dzsiaij dzwoniłem do gościa ale najpierw mówił że jest zajęty, potem cały dzień nie odbierał telefonu, a teraz automat...;/ Ta druga (niemiecka) ma założony swój temat i tam ktoś pisał, że czeka na informacje od sprzedawcy ale nie może się doczekać....

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Gary
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    159 TI

Domyślnie

Cytat Napisał alf-a147 Zobacz post
    na zdjeciach wyglada ladnie. Do tego ma niewielki przebieg i jest w dosc bogatej wersji (skora, ksenony, tempomat, ladne alu, podwojny wydech, sterowanie radia z kierownicy itd). Nie jest napisane, jakie sa oplaty ale nawet z nimi cena tez bedzie ok, wiec mam nadzieje, ze ogledziny dojda do skutku i wypadna pomyslnie

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    W-wa
    Auto
    a159 2,4 SW QT

Domyślnie

Cytat Napisał wojtcem Zobacz post
    dobra dobra chłopaki - nawet ktoś kto jeszcze nie ma alfy (czyli JA ) wie już, że nie wszystkie 159 są z oznaczeniami...i , że można to sobie było zamówić przy kupnie ;p;p
    ale krzywo poprzyklejane znaczki to cenna uwaga - bo może był dzwon?? a może poprostu ktoś nie miał a potem mu się zachciało mieć tylko przykleił byle jak?? tak można gdybać do końca świata...
    Dzsiaij dzwoniłem do gościa ale najpierw mówił że jest zajęty, potem cały dzień nie odbierał telefonu, a teraz automat...;/ Ta druga (niemiecka) ma założony swój temat i tam ktoś pisał, że czeka na informacje od sprzedawcy ale nie może się doczekać....
    a ta co miała mały przebieg znowu się pojawiła w ogłoszeniu:

http://allegro.pl/alfa-romeo-159-160...276022505.html

Użytkownik Pirat drogowy Avatar spike
    Mieszka w
    Gdynia/Fjellsa
    Auto
    159SW 2.0 jtdM

Domyślnie

Cytat Napisał alf-a147 Zobacz post
    http://allegro.pl/alfa-romeo-159-160...276022505.html
    Pierwszy raz widzę tak dziwnie dobrane kolory wnętrza,a dokładniej drzwi,jakoś się "gryzie"ze schowkiem,ale to kwestia gustu.Fotele mam w tym samym kolorze i boczki całe jasne..,może się czepiam

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Gary
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    159 TI

Domyślnie

Cytat Napisał spike Zobacz post
    Pierwszy raz widzę tak dziwnie dobrane kolory wnętrza,a dokładniej drzwi,jakoś się "gryzie"ze schowkiem,ale to kwestia gustu.Fotele mam w tym samym kolorze i boczki całe jasne..,może się czepiam
    drzwi rzeczywiscie wygladaja dziwnie (ja mam z kolei gore drzwi ciemna a cala reszte jasna).
    To jednak kwestia gustu, wiec jak komus to nie przeszkadza to warto Alfe obejrzec

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Cytat Napisał spike Zobacz post
    Bo fabrycznie nie było takiego zestawienia. Jeżeli dół deski rozdzielczej jest jasnobeżowy, to dół boczków drzwi również. Wtedy wykładzina na podłodze też jest jasnobeżowa. W tym aucie jest nieoryginalny boczek drzwiowy, albo coś ktoś z nim robił (obszywanie, cholera wie).
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

musk83
    Gość

Domyślnie

Witam!
    Jestem świeżakiem na forum, wiec witam wszystkich bardzo serdecznie.
    Noszę się z zamiarem kupna Alfy 159 ale nie wiele wiem o niej. Jedyne co moge o niej powiedzieć to to że jest piękna
    Znalazlem dwa egzemplarze którymi byłbym zainteresowany:
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-pie...C23846729.html
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-pie...C23846729.html
    Proszę wyraźcie swoje opinie, gdyż ja jestem laikiem w temacie alf.