jaka jest średnica górnej rury do 147 140 KM?
jaka jest średnica górnej rury do 147 140 KM?
Jestem zainteresowany górną rurką,do alfy 156, rocznik 2000, 105 KM. Proszę o info odnośnie ceny całego zestawu. Pozdrawiam
Szukam dolnej rury turbo -ic do 166 20v fl. Prosze o wycenę na pw.
misiu - po raz kolejny 156 2,4 175KM - masz jakies foty jak wygląda modernizacja polegająca na przeniesieniu ECU ?
bo brałbym obydwie, ale chciałbym wiedzieć co później przerobić musze
Witam,
Czy któryś z kolegów, który posiada AR 156 z 2,4 JTD 20V 175KM i ma założona górna rurę - mógłby wstawić fotke jak to wyglada i gdzie umiejscowił ECU?
Pozdrawiam![]()
ecu poprostu odkrecamy od blotnika i kladziemy obok rurki i to wszystko,piszcie do kolegi Freddi 666
Hey, rury przyszły i już na pokładzie.
Mam jedno pytanko po zamontowaniu rury strasznie gwiżdżą, świszczą lub coś w ty rodzaju (ewidentnie z dołu to słychać).
Zaczyna się to w przedziale ok 1800 obrotów i trwa do ok 3000 obrotów czyli dokładnie tak jak ładuje turbo.
Czy u Was też coś takiego zaobserwowaliście?
Wszystko zamontowane jak trzeba więc chyba nie ma mowy o nieszczelności....
Siemanko Misiu również interesuje mnie górna do 147 jtd 16V 140KM 2003r proszę o info jaka cena, czas realizacji, nr konta do przelewu itp.pozdro
Misiek chciałbym zamówić górną alfa 2.4 jtd 136km. Odpisz
Ciekawe...jeżeli u innych jest tak samo stawiałbym na akustykę Kwasówki ,pęd powietrza , drgania ścianek , coś jak w instrumentach dętych jeśli w innych Bellach po takich przeróbkach jest cicho , stawiałbym na jakiś ,,frędzel wewnątrz-pozostałość po spawaniu....ale tylko strzelam...i pytanie czy słychać to wewnątrz pojazdu czy tylko na zewnątrz , pytam bo też potrzebuję takiej przeróbki...