Kto to?
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
szara 147 Chorzów Batory około 15:10. Był łapki![]()
Kto stoi często przed akademikiem Alaska w Zabrzu?Grafitowe GT z brązowymi skórami, często jest tu widziane
![]()
Pozdrawiam kierowniczke Alfy 159 na ramkach i rej. ST wczoram w pszczynie po 18 na swiatlach przy Ganinexie. Kierowniczka leciala w kierunku bielska ja jechalem czarna 147 od bielska na "tunel" w pszczynie.
Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierowcy 156tki SWD, który jechał wczoraj za mną i za mną również wyprzedzałw miejscowości Goleszów (między Cieszynem a Ustroniem). Później wjechał w korek w stronę Wisły. Ciekawe jak długo jechałeś do Wisły?
A ja pozdrawiam kierownika 156 po lifcie którego wyprzedzałem w Bażanowicach i 166 na ramkach mijaną w pszczynie, na światłach koło torów - też machnięte
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla zapominalskiego kolegi ze 156 z trumną na dachuw cieszynie.
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
Również pozdrawiam kolegę.Pomachane było przy torach.Oprócz tego pozdrawiam kierownika oramkowanej 159 czarnej SJZ który za mną jechał od Parku Żubrów w Pszczynie.
Ostatnio edytowane przez ksieciu9 ; 02-05-2014 o 18:42
A ja pozdrawiam kierownika/kierowniczkę ew. kierowników czarnej oramkowanej 147 z włoską flagą, na nr EWE, która właśnie teraz parkuje pod moim blokiem w Jaworznie na Leopoldzie. I tak teraz sobie myślę, że to my sobie pomachaliśmy dzisiaj na światłach koło Statoila. Pozdrawiam![]()