Mnie wczoraj pozdrawiał jakiś rowerzysta (zastanawiałem się czy to jakiś mój znajomy ale żona, która stała obok z rowerem powiedziała, że patrzył się na samochód) więc też pozdrawiam. Fajnie by było jakby się przyznał kim jest
![]()
Mnie wczoraj pozdrawiał jakiś rowerzysta (zastanawiałem się czy to jakiś mój znajomy ale żona, która stała obok z rowerem powiedziała, że patrzył się na samochód) więc też pozdrawiam. Fajnie by było jakby się przyznał kim jest
![]()
Ale to było dobreprawie jak moja wczorajsza syt. nad zaporą w Tresnej, akurat przejeżdżałem też jako rowerzysta i jakis kolega w oramkowanej 156 (rej.SBI) kręcił się właśnie ale z pozdrowienia nic nie wyszło bo się w moja stronę nie patrzył, był akurat zaabsorbowany szukaniem miejsca do zaparkowania, ciekawe kto to był?
![]()
Pozdrowienia dla kierownika AR 156 na ramkach mijanego dziś popołudniu na Wojska Polskiego.
Pozdrowienia dla kiefownika 147 na tablicach STA mijanego na ulicy chorzowskiej w strone bytomia ok gkdziny 184turbo !
Wysłane z mojego SM-T210 przy użyciu Tapatalka
Były były Pozdrawiam![]()
Pozdrowienia dla kolegi obramowanej 159 SW na osiedlu odrodzenia w kato![]()
A nie wpadam, bo czwartek to jedyny taki dzień w którym mogę sobie dychnąć trochę dlatego często chęci i siły brak, a żona też trochę czasu chciałaby ze mną spędzić po pracy![]()
Ja wczoraj pozdrawiałem na A4 alfistów zmierzających na spot na Sosinie, z tego co zdążyłem zauważyć ktoś odpowiedział mi awaryjnymi już na obwodnicy Jaworzna![]()
To byłem jaa później do mnie dołaczył Riflewood i Hans
![]()