Koledzy, co myślicie o tej alfie: http://allegro.pl/alfa-romeo-159-150km-i5021432462.html ?
Dużo juz opuscil z ceny bo jakis miesiac temu była chyba jeszcze za 22-23k. Może ktoś oglądał i coś wie na jej temat?
Koledzy, co myślicie o tej alfie: http://allegro.pl/alfa-romeo-159-150km-i5021432462.html ?
Dużo juz opuscil z ceny bo jakis miesiac temu była chyba jeszcze za 22-23k. Może ktoś oglądał i coś wie na jej temat?
Hmm na pierwszy rzut oka jest naprawdę fajnykolor na fot rewelka aluski tez niczego sobie
jedyny minus to manual klima...ale mysle jak reszta oki to nie ma co zwracac uwagi na taki szczegół....
trzeba sprawdzić ..
Plus wskazówka turbo tak jakby gram odchylona od normy...![]()
Tak, czujnik doladowania do wymiany.
Strasznie dziwna wersja... manualna klima, bez tempomatu... ale np z podgrzewanymi fotelami![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Widocznie ktos miał taka koncepcjeaby ciepło bylo w pupę
ale manual klima.. hmm z jakiegos zimnego kraju
bez autostrad bo tempomat niepotrzebny
![]()
Auto niby z Niemiec... wiec Twoja teza obalona
Tez tak na poczatku pomyslalem... wymyslilem Norwegie gdzies gdzie przez pol roku ciemno i zimno, a potem pol roku jasno i niewiele cieplej![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
Hmmm ale czesto jest tak ze turki ściągają do niemiec auta z dania potem sprzedają
juz na takie sie natknąłem jak szukałem swojej
![]()
No takWystarczy VIN zapodac na forum i koledzy wszystko rozszyfruja.
Ja mam auto z Danii i ma wszystko (pewnie przez wersje silnikowa)Z reszta bez przesady- Dania to tez cieplutki kraj latem.
manualna klima mi nie przeszkadza, ale brak tempomatu to tragedia... głównie robie długie trasy po a4 i jednak ten tempomat by sie przydał...