Pozdrawiam właściciela granatowej 156 SW FL rej. ST mijanego dzisiaj rano w Paniowach![]()
Pozdrawiam właściciela granatowej 156 SW FL rej. ST mijanego dzisiaj rano w Paniowach![]()
Pozdrowienia dla ciemno-szarej 156 sedan, chyba na ramkach, widzianej dziś ok 14 przy WORDzie w Katowicach. Niestety zatrzymały mnie światła i nie mogłem udać się w pościg :/
Moje 147 powodów do szczęścia
Pozdro dla kolegi z czarnej 159 sedan na rej SZO widywanego dosyc czesto w okolicy Reala w Dabrowie...
BeBe - przed 8 albo rozpaczliwie szukam miejsca na Gruszczyńskiego albo jade zrezygnowana na Piłsudskiego przy fontannach parkowaćwięc możliwe, że to ja byłam
![]()
Pozdrawiam kierownika 147 mijanego dziś po 6 obok fashion housa. Z mojej strony nie było łapki bo zaspany ; p
Pozdrawiam kierownika czerwonej 147 sk.... po 18 koło reala w dg na 94 kilkaset metrow dalej identyczna czerwona 147 kierownicza akurat zakładała okularkipozniej bordową 156 SO.... wyjezdzajaca z drogiod koksowni skreciła na dk94 na olkusz.
Pozdrawiam alfaholika spotkanego dzisiaj pod biblioteką śląską w srebrnej oramkowanej 156 z naklejką cuore sportivo i czarno białym znaczkiem z tyłu. Ja byłem inco gnito w czerwonym sejaku. Chwilkę się za Tobą snułem aloe chwilkę potem zjechałeś w boczną uliczkę![]()