Przerabiałem dwa dedykowane komplety i dopiero z oryginalnych jestem zadowolony. Cena 230zł za komplet to nie majątek a przynajmniej nie latają po podłodze.
Przerabiałem dwa dedykowane komplety i dopiero z oryginalnych jestem zadowolony. Cena 230zł za komplet to nie majątek a przynajmniej nie latają po podłodze.
Zakupione gumowe dywaniki z froguma, według mnie pasują dobrze, porównywałem z org dywanikami welurowymi i kształt praktycznie ten sam. Także mogę polecić.
Nie lubię głębokich korytek więc kupiłem dywaniki Doma. Jakość, spasowanie bardzo na plus. Niestety dywanik kierowcy przesuwa się do przodu co jest z lekka irytujące, przydałyby się klipsy do mocowania.
Ja osobiście kupuję dywaniki z motohobby.pl. Mają ofertę dywaników do wielu aut i pod każdy model są dopasowane kształtem i wymiarami.
2. Kolor zupełnie nie pasuje do wnętrza samochodu. Zwróćcie uwagę na to, że są szare, a nie czarne.
3. Dwa miesiące po zakupie nadal wyczuwalnie śmierdzą gumą.
Nie polecam.
Koledzy ogrzeje temat bo zima idzie... Czy Frogumy pasuja w oryginalne stopery ?
Było 156 jtd 16v, jest 159 jtdm 16v
Również szukam gumowych ale beżowych w rozsądnej cenie
Też mam beżowe wnętrze.
Zakupiłem sobie dywaniki ZPV Czechy
Są w nieco ciemniejszym odcieniu niż reszta wnętrza, ale różnica jest akceptowalna i wyglądają o niebo lepiej niż czarne, które miałem poprzednio.
Reklamują się, że idealnie dopasowane, ale bym nie przesadzał z tą idealnością - jest dobrze.
W komplecie dostałem wkręcany w tapicerkę bolec by się nic nie przesuwało i się nie przesuwa.
Są to dywaniki cięte z większego fragmentu, obszywane dla zamaskowania cięcia jakimś materiałem w kolorze, nie mają rantów.
Jeżdżę z nimi ponad rok i wyglądają ok, choć oczywiście brud widać na nich mocno.
Jestem zadowolony.
Pozdrawiam