Dzieki wielkie za zrozumienie przy zmianie terminu. Licze po cichu ze DARO-RT "połknie" kilka toastow mniej i jednak przyjedzie na spotkanie 17go
vonolof.. dobrze ze sie ujawniłes
Ferka! Bedziesz 17go??
Dzieki wielkie za zrozumienie przy zmianie terminu. Licze po cichu ze DARO-RT "połknie" kilka toastow mniej i jednak przyjedzie na spotkanie 17go
vonolof.. dobrze ze sie ujawniłes
Ferka! Bedziesz 17go??
a ja w lubuskim zostalem sam jak palec(
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
No ja mysle ze sie na 17-go pojawie bylo by fajnie. ale jak juz wiadomo ja tego dnia moge byc akurat na drugim koncu polski... jak bedzie blizej do spotu to jeszcze sie odezwe... pozdro
http://www.polskajazda.pl/Samochody/...omeo/GTV/32838
Alfy się psują... a niby z kobietami to nie ma problemów??????
House
Chetnie bym tam do Was zawitał... Lecz praca goni oraz w dodatku odleglosc... ;(
Mam nadzieje, ze widzimy sie na spocie Gtv ogolnopolskim!![]()
No niestety ale z tego co widze plany ogolnopolskiego zmieniają sie na Poznań i zlot IKARa a to juz niestety dla mnie za drogo wiec jak pisalem na alfaclubie prawdopodobnie odpuszcze
No wiec ustalamy spotkanie na 17.05 na godzine 11.00 przed bramą wjazdowa.
Chyba ze bedzie brzydko i bedzie padac to wtedy odwołujemy... bo bez ładnej pogody to nie ma co tam robic
Może zdążę wytrzeźwieć ale raczej będzie ciężko![]()
oki doki - w takim razie i ja koduję datę 17-go i 11-ta przed bramą - postaram się dotrzeć ;-)
Pozdr
Panowie i Panie,
Niestety do 17-go nie zdąrzę kupić swojej GTv gość z którym jestem umówiony na zakup musiał wyjechać służbowo za granicę i będzie dopiero w czerwcu.Chętnie bym poznał miłośników modelu GTv bo jest wyjątkowy.Mam AR 146 którą śmiga żona ale ona nie daje mi jej,chyba że do mycia,więc musiał bym przyjechać służbową Foką i bedę troszkę odstawał
ale chętnie poznam mam nadzieję przyszłe koleżanki i kolegów którzy jak ja kochają włoski styl i charakter.
Pozdrawiam,
Mario
zakochany we włoszkach