Są, są - 15 zł za sztukę. Są oba kolory dostępne.
Są, są - 15 zł za sztukę. Są oba kolory dostępne.
Gdzie naklejacie? Byłbym chętny na 2szta na czołową przy wycieraczkach alfisti łódź to by też była fajna sprawa
w tym miejscu co kleją raceism
![]()
Ja mam z tyłu na klapie. Ale na szybie też mają. Igor ma nawet chyba na przedniej.
Ja też bym chyba na klapie dała na szybę czołowa byłbym chętny ale sam nie zrobie Alfisti Łódź hehe
byłbym sam.
Panowie Płock też rusza na bicie rekorduByśmy się do Was podłączyli
spotkali się np w Piotrkowie na MC Donald's
o której mniej więcej tam będziecie ?
Bo musimy ustalić o której wyruszamy z Płocka
Na stronie 4 tematu jest dokładnie opisana i rozrysowana trasa zapraszam do zapoznania. Będzie nam miło was gościć
W którym dokładnie miejscu na węźle Piotrkowskim trzeba czekać?
Właśnie zastanawiam się czy dojechanie na 10 lub chwile przed do Gliwic to nie jest za późno. Bo rejestracja trwa do 10. Trzeba też wziąć pod uwagę że sam wyjazd spod karczmy na trasę będzie trwał dość długo bo światła przełączają się tam dość szybko i będzie to trwało kilka zmian. a takich sytuacji po drodze będzie kilka. Wiem że zmiany na kilka dni przed to trochę za późno ale może warto by było gdybyśmy mieli się spóźnić. A jeśli się mylę i będzie ok to dajcie znać.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Ostatnio edytowane przez damian94 ; 26-04-2015 o 20:17
Też o tym myślałem ale jak wszyscy to wszyscy sie spóźnimy![]()
Ok. Po przemyśleniu i przedyskutowaniu tematu...
Z uwagi na przesunięcie godzin rejestracji użytkowników jakie wprowadził organizator - wcześniej była to godzina 11:30
aktualizujemy czasy pojawiania się w miejscach zbiórek i łączeń konwojów. Z przykrością muszę stwierdzić że pośpimy godzinkę krócej.
Wszystkie godzinki przesuwamy o godzinkę do tyłu. I tak zbiórka w Koluszkach pod MED-KOL, ul. Przejazd odbędzie się o godz. 4:45 skąd wyruszymy do punktu zbornego w Kruszowie (Złoty Młyn).
Plan trasy po modyfikacjach, poniżej. Za wszelkie niedogodności przepraszam lecz nie wzięły się one tu z mojej winy. Organizator zastrzegał sobie możliwość zmiany regulaminu a co za tym idzie godzin rejestracji. Nadmieniam również że pozostałe informacje jak rezerwa czasowa w jakiej pojawiamy się w miejscach łączenia konwoju pozostaje bez zmian i wynosi ok 15-20 min przed czasem łączenia. Pozdrawiam.
Sebastian AKA Snyp3s.
![]()