wesołyłukasz69 spot bedzie 5 kwietnia o 12 miejsce spotkania parking multi kina
wesołyłukasz69 spot bedzie 5 kwietnia o 12 miejsce spotkania parking multi kina
Aktualna lista chętnych na spot 5 kwietnia:
1.TOMAS 1562.Alfalotnik
3.Marian
4.pawelekKWI
5.porterneon
6.RekinRW
7.t.o.mek
8.DRAGON2020
9.tomaszmagiera
10.webster
11.BYKrak
12.M@T
13.bimski
14.wojtek 7551
15.Tacka
16.k@rol
17.Darknes
18.grzybii
19.adayena
20.wesolylukasz69
21.bulaj83
22.Kamilio
23.lukas0103
24.DarkMann
25.Kokonelia
Plus marshall który był chętny na 28 marca oraz dawid166 i szpon chętni na 4 kwietnia ( może jeszcze zmienia zdanie) oraz felo , komar , bizon2007 ( te osoby były chętne ale nie dały znac czy 5 kwietnia im odpowiada)
Mam nadzieję że nikogo nie pominęłem![]()
Jak narazie szykuje sie całkiem duzy spotoby tak dalej !!!
![]()
Witam, oczywiście też będe a koledzy z wieliczki możemy się wcześniej umówić na rynku i dojedziemy w peletonie ;P piszcie na prw
Ostatnio edytowane przez Kamilio ; 29-03-2009 o 18:25
Kamilio
Witam Wszystkich
Zrobię wszystko by się z Wami spotkać w niedzielę o 12.00.
Mieszkam niedaleko, więc nie powinno być problemu, chyba że będę zmuszony jechać do Cz-wy.
Jest już decyzja, co będziemy robic? Może rybitwy? Tak się składa, że użytkownicy bmw także 5.04 mają spot w Krakowie...
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Bimski z tego co wiem to wybieramy sie właśnie na rybitwy. Ktoś ma inny pomysł?![]()
jo jak mi sie mechanik wyrobi z autkiem to tez bede sorka ze teraz pisze ale jakos mialem troche innych spraw na glowie a tak swoja droga to okolice rybitw to jezdzenia w niedziele to wedlug mnie troche kiepski pomysl z powodu gieldy i moze byc duzy ruch tam
homel86 miejsce w które mamy zamiar jechać jest niedaleko giełdy ale to boczna droga i chyba nie powinno być dużego ruchu a pozatym ok godziny 13 już bedzie po giełdzieoczywiście jesli ktoś ma lepszy pomysł to chętnie go rozważymy
A tak nawiasem to pogoń mechanika żeby szybciej skonczyl belle i widzimy sie na spocie
![]()
Chętnie dołącze w niedziele do zlotu.
Czyli stanęło na 5 kwietnia o 12 miejsce spotkania parking multi kina obok Parku Wodnego..??
Jeżeli ktoś zabierze grila to dajcie znać, żeby zabrać małe zapasy na droge ;D Pogoda zapowiada się niezła więc się przyda.
szpono spotykamy sie dokładnie tam gdzie napisałeśa propo grilla to może ktoś zabrac???