Jak nie zbierzesz na lipiec ludzi - to twórz 2 listę na sierpień znacznie dłuższy czas na mobilizację może tą listę uda się zapełnić.
Jak nie zbierzesz na lipiec ludzi - to twórz 2 listę na sierpień znacznie dłuższy czas na mobilizację może tą listę uda się zapełnić.
Ostatnio edytowane przez Teddy84 ; 15-06-2015 o 10:45
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
50 osób trudno zebrać w dodatku w wakacje. Może prościej mniejszymi grupami podczepiać się gdzieś pod trackday'e ogólnodostępne - ostatnio 4go czerwca był otwarty w Kielcach, głównie Evo i inne potwory, ale masa jazdy i na koniec 5 okrążeń pomiarowych (przejazdów w zasadzie bo z leśnym odc i na drogę) . Na Jastrzębiu pomiarów nie ma, ale jazdy też masa a w razie potrzeby rywalizacji jakiś ochotnik może czasem zmierzyć stoperem po prostu.
Ostatnio edytowane przez Andrzejsr ; 15-06-2015 o 10:34
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
No wiem, ale to czerwiec byłi chyba dłuższy czas od ogłoszenia.
1. 3voQ
2. Artek123
3. Gość nr. 1
4. Gość nr. 2
5. Bajon
6. Kolega Bajona
7. Tomek_KRK
8. Roonie
9. kylo1986
Z tym że w moim wypadku, wpadam na sam tor, bo wygospodarowanie 2 dni weekendowych dla mnie w wakacje jest nierealne. A i macie już ostatnie miejsce w klasyfikacji zajęte, bo mój wóz na gnojówkę to wolna krowa
ja niestety w lipcu nie dam rady![]()
Panowie widzę, że spotkanie w gronie Alfoholików na torze Kielce 11.07.2015r. niestety nie dojdzie do skutku, ze względu na brak chętnych... potrzeba min. 30-40 osób, a jest 9... no szkoda, ale może innym razem się uda... w związku z powyższym i ,,goniącymi'' mnie terminami, 11.07 rezerwuje sobie na inne zajęcia... a tym samym gość nr. 1 i 2 również odpadają...
Rozmawiałem z SjSem właśnie i jeśli do Pt do 12:00 nie zbierzemy 20 osób to anulujemy termin a na przyszły rok całą organizację przeprowadzamy na jesieni i myślę, że dużo sprawniej będzie nam zaplanować podobną akcję z tak znacznym wyprzedzeniem.
Poza tym myślę iż termin czerwcowy będzie bardziej optymalny jako, że jest jeszcze przed okresem wakacyjnym.
a jaka jest Wasza opinia?
Też tak uważam.
W razie czego ja jestem chętny, dopiero wątek zauważyłem.
1. 3voQ
2. Artek123
3. Gość nr. 1
4. Gość nr. 2
5. Bajon
6. Kolega Bajona
7. Tomek_KRK
8. Roonie
9. kylo1986
10.tomi
Jeśli nie zbierze się grupa, a chcecie pojeździć to wpisujcie się na Classicautocup, ja na pewno będę w październiku w Kielcach, nie wiem czy pojadę do Torunia w sierpniu.
Można też zahaczyć o SuperOes w Kielcach.