Nie wiem dlaczego nr 1 nie prowadzi bo jest to zdecydowanie najlepsze zdjęcie. Najbardziej drażnią mnie osoby które głosują na model auta, a nie na fotkę jako całość.
nr 1
nr 2
nr 3
Nie wiem dlaczego nr 1 nie prowadzi bo jest to zdecydowanie najlepsze zdjęcie. Najbardziej drażnią mnie osoby które głosują na model auta, a nie na fotkę jako całość.
Ostatnio edytowane przez RogerIZ28 ; 29-01-2010 o 23:47
mam 156 ale jednak wygrywa 1 real:-)
jo bych dał moja we śniegu ale mom powody co by nie wierzyć w jurów
a pozatym mom terozki na kołpakach 15" a nie na alu 17" to i "luk" je inny
ale kto wiy - może sie skusza
nie poddam się heheh na kolejny miesiąc już jest zaplanowane foto tym razem będzie to foto na cele konkursu
obecne foto powstało w taki oto sposób i do konkursu trafiło bo się spodobało http://www.youtube.com/watch?v=3MRQw4PgMsM heheh
fajnie poczytać ze ludziom się podoba moja alfina
No w sumie nikt tego przewidzieć nie mógł, że naród będzie głosował nie na zdjęcie, a na model. Ale fakt może wiać nudą.
Może powinno być odwrotnie, że ludzie głosują spośród wszystkich, a jury wybiera ostatecznie z trzech piewszych m-c. Wtedy jury mogłoby tą nudę zniwelować. No i więcej zdjęć by pewnie nadchodziło, bo każde byłoby prezentowane na forum, a to dla autora już coś
Ale takie rzeczy wychodzą w praniu. Może jednak Vaselinho zdecyduje się na jakieś zmiany w głosowaniu? Luźna uwaga jak zawsze, więc proszę na mnie nie krzyczeć
Albo niech jury daje ze trzy 156 to wtedy głosy się rozłożą i inne modele będą miały większe szanse![]()
Ostatnio edytowane przez Majka ; 30-01-2010 o 11:36