Strona 9 z 15 PierwszyPierwszy 123456789101112131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 143

Temat: [Zapowiedź] SPOT lokalny regionu Szczecińskiego 4 Listopada

Silver156
    Gość

Domyślnie

Akurat mam oponki na wykończeniu, chętnie je w Bagiczu dokończę bo i tak na zimówki trzeba zmienić, no chyba że będe testerem slików w zimę Ja przystaję na każdą propozycję miejsca spotkania.

KUBAS
    Gość

Domyślnie

mniejsza z tym gdzie jezdzic..; Chodzi o to co bysmy się dogadali wkoncu i spotkli naprawde silna grupa..co by było co wspominac :mrgreen:
    mi się podoba ten pomysł co zapodał pikero....
    więc mozna nad tym dalej myslec..ale co by ktos nas stmtad nie pogonił..
    nio to co na to reszta i koszalin?..

Pozdrawiam

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Cytat Napisał Silver156
    Akurat mam oponki na wykończeniu, chętnie je w Bagiczu dokończę bo i tak na zimówki trzeba zmienić, no chyba że będe testerem slików w zimę
    hehe ja pisalem o oponach, zeby porobic jeszcze jakies szykanki, zeby w kolko nie jezdzic.

Kuba spotkac sie - super, ale poszalec jest jeszcze bardziej super...

Co koszalinianie wiedza o tym miejscu?

wygooglowalem troche:
    http://www.mapy.blink.pl/kolberg/gra...gicz01plan.jpg
    http://dlapilota.pl/web/lot.php?item=3
    odbywaja sie tam spoty golfow, strzelam ze to wlasnosc gminy czyli wlasnosc niczyja, tylko czy da sie tam robic cos innego niz palenie gumy?

pikero
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Tuti
    pikero, dobrze to wyglada! wystarczy kilka opon i bedzie mozna posmigac... wezme ze soba pana wacka to Wam pokaze jak sie jezdzi, ale to nci pewnego, musze z nim pogadac zbierzcie kilka propozycji to zrobimy ankiete... nie da sie dogodzic wszystkim, ja wszedzie mam daleko, ale do bagicza chetnie pojade
    Tylko mam pytanko... czemu czerwona linia to najlepsze miejsce? tam nie ma dwoch pentli? bo pierwsze co pomyslalem, ze mozemy jezdzic w kolko... cos z nawierzchnia nietak?
    ja tego nie wyznaczałem znalazłem to zdjecie gdzieś na necie i spodobało mi się tam niejeden zlot był vw itd spodobało mi się to dlatego wrzuciłem ale chciałbym wiedzieć coś więcej o tym miejscu dlatego czekam na koszalinianów żeby coś kolwiek powiedzieli co do wycieczki to na parę alf hmmmm poezja ... co do wyscigów na miejscu - super sprawa i tez myślałem o trasie dookoła, ale jest gdzie rozpalić grilka itd rzeczywiscie sobota byłaby najlepszym terminem na spotkanie posiedzieć tam do nocy później ognisko itd ja tylko musze KURDE ZROBIĆ AUTO heheh i nei wiem kiedy się wyrobie ale to odrębna sprawucha....

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Własnie o to chodzi...
    A sobota bez kitu była by najbardziej oki...bo w niedziele co niektórzy zapewne nie bed w stanie dotrzec na spota...co nie Rysiu ;p;p..
    Pozdrawim

pikero
    Gość

Domyślnie

no najwyżej urwe się z zajęć na uczelni, klepie belle w tym tygodniu zostawiam letnie laczki i możemy pośmigac po lotnisku heheh tak grudzień jakoś początek co panowie a miejsce myśle ten bagicz niezgorsze prosze wszytkich zainteresowanych o wypowiedź co gdzie jak i którędy, dlaczego itd trzeba konkretnie postanowić i dopiąć celu każdy weźmie jakieś stare opony na zarysowanie toru jazdy i pośmigamy sobie

Silver156
    Gość

Domyślnie

Może 1 grudnia to jest akurat pierwsza sobota grudnia no i jeśli nikt nie znajdzie bliższego miejsca Szczecinowi to jakoś przeżyję bo taki wyjazd ok. 140 km(czy może źle popatrzyłem???) x 2 + zabawa na torze i inne ;] to 1 bak może być mało jak i którędy to musimy wyłonić lidera ze Szczecina żeby poprowadził ,

pikero
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Silver156
    Może 1 grudnia to jest akurat pierwsza sobota grudnia no i jeśli nikt nie znajdzie bliższego miejsca Szczecinowi to jakoś przeżyję bo taki wyjazd ok. 140 km(czy może źle popatrzyłem???) x 2 + zabawa na torze i inne ;] to 1 bak może być mało jak i którędy to musimy wyłonić lidera ze Szczecina żeby poprowadził ,
    chętnie przyjmę na siebie "ciężar" lidera niech bóg widzi moją krzywdę hehe

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

mysle, ze bak spokojnie Wam starczy... przeciez nie bedziemy robic 50 kolek

psikszczecin
    Gość

Domyślnie

no nie wiem