Jak nie alfa to na bank laguna.
Taka 3,0 miałem jeszcze tydzień temu przed alfą a 2,0 mam nadal i nie sprzedam za szybko swietne autko rodzinne.
A jako zabawka to renault 5 alpine a jak nie to GTT
Jak nie alfa to na bank laguna.
Taka 3,0 miałem jeszcze tydzień temu przed alfą a 2,0 mam nadal i nie sprzedam za szybko swietne autko rodzinne.
A jako zabawka to renault 5 alpine a jak nie to GTT
Jeśli nie Alfa to pewno bym kupił innego włocha,chyba Fiata-a Brava![]()
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
najblizej portfela:nissan primera '99
nieco dalej mitsubishi lancer evo 6
gdybym nie kupil 156, to bym poszedl w audi a3 1,9tdi koniecznie quattro
Co do Renault 5 moj znajomy szkot teraz taka jezdzi a wczesniej mial Subaru i powiem wam ze jest zachwycony-przede wszystkim uszczesliwiaja go koszty paliwa bo w imprezce to sie wir robilno ale cos za cos.Przechodzac do sedna gdyby nie Alfa to co?????a nie wiem moze jakies BMW E46 2.0,Toyota Celica w nowej budzie i pare innych.Tylko wiecie co jest najgorsze???ze jak wchodze do innego samochodu to za h...... mi sie nie podoba,a to deska,fotele itd.Przywyklem do mojej belli.........................i ciezko cos sie rozstac
Mam podobnie...no może gdyby nie alfa to coś włoskiego.Lancia Delta może...choć szczerze to bym się nie wymienił...
Zaraziłem się wirusem alfa
NO fakt saab jest dość ciekawy...mi swego czasu podobał się saab 900 Turbo
Mi się podoba pełno samochodów zaczynając od cabrio kończąc na vanach. Bardziej podobają mi się starsze auta. A Alfa jest przez przypadek. Pojechalismy całą rodziną oglądać Vectre B ale sie okazało ze nie ma właściciela komisu. W drugim komisie było A6 I generacji ale 1.6 z automatem więc powiedziałem nie a mamusi sie spodobał kolor 146 i powiedziała że ją chce. Ja byłem wielce przeciwny wolałem jakiegoś niemca. No ale została Alfa i sie pod pewnymi względami przekuuję do nich i też bym chciał dla siebie na własność ale GTV lub 145. Za to narazie śmigam Trabantem i jestem zadowolony xD
Stare auta powiadasz...owszem mi się podoba fait 125 special ale ten włoski z kwadretowymi reflektorami i silnikiem 1.6 na dwóch wałkach i 105KM.Ma ładną deskę rozdzielczą z okrągłymi zegarami no i drewniane obicia