To i ja dziękuje za spota miło było choć krótko , obiecałem narzeczonej żę pójdziemy na WOŚP i nie mogłem zostać dłużej .Teiras dziękuję za piwko które sobie właśnie popijam , jest pyszne.
ps.Piotras i Dchedogi według mojego mechanika oboje macie za niskie napięcie na przepływomierzu stąd te falowane obroty , powinno być ok. 3.7V dobrze by było podłączyć jeszcze jedno auto ze sprawną przepływką i porównać ewentualnie przepiąć na chwile i sprawdzić obroty
Pozdrawiam i do następnego
HEh, szkoda że mnie nie było, ale to jeszcze nadrobie. Pozdrwionka Alfa RulesssKiedy robicie następny zlot?
Ostatnio edytowane przez arokisgsx ; 10-01-2011 o 00:19
właśnie wróciłem głodny z roboty.. oglądam zdjęcia i na co mom ochota ?
na wuszta z alfaholickiego grilla.
mom nadzieja, że na następnym się pojawię.
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez marshall ; 10-01-2011 o 07:33
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
ale o co chodzi ?
i jeszcze raz przepraszam dżordża że my go tak zostawili prawie samego ( prawie - bo dwóch dzielnych zostało , z czego jeden to jeszcze zapłacić musi za diagnozę :-) )
ale jeżeli chodzi o mnie- siła wyższa: odwieźć Katkę i jechać do córki na obiecane pływanie
kiedyś to się musimy ugadać na piwko we knajpie ( nie tu na forum ino tak real ) - tylko żebyś nie społ jak we sylwka po 23![]()