Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy 123456789
Pokaż wyniki od 81 do 82 z 82

Temat: 1.9 115jtd +

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Milicz
    Auto
    jest 156 1,9 power by Cinek 177KM ----> GT power by Cinek 188KM / 380Nm ;-)

Domyślnie

też temat przerabiałem. Kat przy turbo to cena 50zł tyle udało mi się uzyskać maksymalnie a z innymi też przerabiałem. Np. kat od ar 1,9 tdi 100km to 250 na stronie. Po rozmowie telefonicznej tylko 150 bo niby inny rocznik. Takie pier**lenie o Szopenie.

Cytat Napisał Pływak Zobacz post
    Dlatego zanim napiszesz, że dają 900zł sam przedzwoń bo za ten środkowy od 147 nie dostaniesz tyle chyba, ze masz nówkę z ASO W tych cennikach zawsze podają cenę najdroższego katalizatora w danej marce co z resztą jak byk jest napisane na tej stronie, a jak zadzwonisz to się okaże, ze "panie pan ma inny model za taki płacimy maksymalnie 200zł" uwierz mi bo temat przerabiałem

Użytkownik Romeo Avatar RoBeRt 147
    Mieszka w
    Ostrów Wlkp./ Kalisz
    Auto
    ALFA 147 2002r.1.9JTD 8V 115KM 6b ;)

Domyślnie

trafiłem na temacik to napisze ile są warte katy w Alfie... tyle co nic... przy turbinie jak wytniesz obudowe ze środkiem zeby końce sobie zostawić to dostałem 10zł bo mowil ze to metalowy i nic nie warty... a za kata z tłumikiem to niby sa 2 rodzaje... poznac to idzie po tym ze część gdzie jest katalizator jest krótsza lub równa długości części tłumika... ja miałem krótsza i dostałem 150zł ;/ więc szału niema... za ta dłuższą wersje chyba coś kolo 350 zł dawał... ale to 2 lata temu jakoś było...

mam pytanie do tych co maja IC na froncie w 147... możecie mi wstawić jakieś foty jak poprowadziliście cześć dolotu od turba do IC?? chyba że ktoś wstawi linka do jakieś galerii...
    jak widać dopiero teraz się biorę za modyfikacje... heh trochę miałem innych wydatków w aucie...
    Ostatnio edytowane przez RoBeRt 147 ; 12-02-2014 o 12:48

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia