Do mnie mówisz?ja mam dziś nocke a poza tym jestem chory więc nie chce mi się za bardzo wychodzić z domu
![]()
Do mnie mówisz?ja mam dziś nocke a poza tym jestem chory więc nie chce mi się za bardzo wychodzić z domu
![]()
Dzis oczywiscie spot jak zawsze prawda
Mysle ze sie nic nie zmieniło a osoby nowe sie pojawiaja na tych naszych spotach
Tak wiec do 20:00 pod strarostwem![]()
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Koledzy, wpadajcie do Krk 10/11.12 na gokarty jak za dobrych czasów! Więcej na str. 62 w temacie - klik!
Pozdrowionka!
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
oo rany posty z tamtego roku ,co jest panowie z wami
up
ojojojoj, widzę , że w zaprzyjaźnionym królestwie też bida , aż strach zapytać co sie z Wami dzieje....
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
Witam wszystkich. Mam pytanko czy miał by ktoś pożyczyć fejsa na kkl bo prubuję połączyś sie ze skrzynią biegów ale przez mój kabel nie da rady bo mam ELM"a potrzebuje dosłownie na jeden dzień a niestety nie dam rady podjechac bo mam w trybie awaryjnym skrzynie. Pozdrawiam.
Prestonzbieraj ekipę i wpadajcie do Nas w czwartek na 3 Stawy do Kato
![]()
P4 ekipe piszesz no mocne słowa jak tutaj bo raczej tu zadnej ekipy nie znamA na siłe nikogo nie bede nigdzie namawiał
Co do 3 stawów w tym tygodniu nie za bardzo bo w Szopiennicach (czyli w pracy siedze do 22:00) moze za tydzien sie uda![]()
A co sie steskniłes za nami czyli mna Marta i 159za tydzien mam na rano do pracy
to sie pomysli
A jezli chodzi o ekipę drogi kolego P4 to Ty zbieraj na 25 sierpnia na orszak do mnieczyli trasa Chrzanów-Libiaż
ale w tej kwesti jeszcze powstanie jakis post
co gdzie jak i ktora godzina
P.S
Teraz przeczytałem gdzie indziej myslałem ze mnie lubisz a tu na Krk piszesz ze planujesz wiekszego spotaI dlatego tu tez napisales grrrr
![]()
Ostatnio edytowane przez Preston ; 30-01-2012 o 23:43
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Co do orszaku się pomyśli![]()
Ewentualnie "protest" na trasie przejazdu ;]]...nie żebym namawiał do złego ;]