czekamy na propozycje warto się pośpieszyć puki śniegu nie ma
czekamy na propozycje warto się pośpieszyć puki śniegu nie ma
Ja się nie podejmuje organizacji nie jestem w tym najlepszy tylko rzucam pomysł![]()
To może spotkanie pod zamkiem Książ?
Jak coś się będzie działo to też mogę wpaść
Zimowa Aura też bardzo ładnie wpisuje się w krajobraz, jedyny problem to ten że szybciej ciemno się robi, a wtedy nasze dziewczyny nie roztaczają w pełni swego uroku.
Ale w kwestii spotkania mysle ze mozna liczyc na ALeks_K, Ciebie, Marcina (nie wiem jaki ma nick na forum), jest jeszcze kolezanka z 147 i kilka alf ktore widuje codziennie, wystarczy zagadac. W Świdnicy znajdziesz jakis chetnych?
ja bym przyjechał najlepiej w jakąś niedzielę z ranaprzy okazji zwiedziłbym zamek,bo ostatni raz byłem tam chyba z 15 lat temu
No to możemy sie na niedziele spróbować ustawić, proponuje niedziela godzina 13![]()
Ze Świdnicy to myślę że jeszcze Buksal by sie skusił, co Ty na to Mateusz? Wiem że to na pewno czytasz![]()
Bo ogólnie to już nie te czasy co kiedyś że w Świdnicy były 3/4 Włoszki które stawiały sie na każde wezwanie :/
Niedziela o 13 średnio mi odpowiada, ale postaram się by Wałbrzych godnie was przywital!!!
Jeżeli jeszcze ktos potwierdzi, napewno się stawie!
jak dla mnie ta niedziela odpada.już mam inne planyale jakaś przyszła czemu nie?