Henekel:
A czy do tej nawigacji VDO, masz podłączoną antenę z zestawu, czy z auta?
Henekel:
A czy do tej nawigacji VDO, masz podłączoną antenę z zestawu, czy z auta?
Witam
Fajowo ze sie cosik ruszyło w tym kierunku.Jestem laikiem w tych sprawach a wiec mam pytanko?Co dokładnie trzeba kupić aby ta navi... działała
:uszy.szukałem tego sprzętu na allegro ale nici........ nic nie znalazłem
Witam
Fajowo ze sie cosik ruszyło w tym kierunku.Jestem laikiem w tych sprawach a wiec mam pytanko?Co dokładnie trzeba kupić aby ta navi... działała
:uszy.szukałem tego sprzętu na allegro ale nici........ nic nie znalazłem
dobra juz wiem,bez nerwów.dzieki
Henekel
Czy podłączenie tego nowego czytnika NAVI wymaga tylko pozamieniania miejscami kabli czy trzeba dorabiać jakiś układ bardziej lub mniej skomplikowany?
Nie ma problemów podłączyć antenę z alfy tylko przejściówka kosztuje około 30 zł , a antena do vdo 30 zł na alegro . sam możesz zdecydować co chcesz ja położyłem antenę za szyba z tyłu wielkością pudełka zapałek parametry anteny są lepsze .Napisał sproket
Jeśli chodzi o inne pytania to proszę przeczytać cały temat ponieważ te odpowiedzi są w temacie .
Może ktoś z forum jest z okolicy Łomży prosiłbym o kontakt w sprwie gościa od polskiego menu i lektora do vdo daytona .
Witanko!!!
Sorki ze pytam ale na allegro nic nie ma jedynie znalazlem ,,vdo dayton PC 5000"czy to jest podobny sprzęt do tego co kupiłes czy to jest jakis inny model.Prosze sie nie denerwowac jesli juz to pytanko padlo na forum![]()
tak to jest to samo może pisać PC 5000 lub MS 5000 na alegro nowy komplet kosztyje 800 zł oto stronaNapisał bonzaj74
http://www.allegro.pl/item369481420_...na_okazja.html
Dzięki sliczne.
Ladna,chyba ja kupie.Nowa bedzie pewniejsza.
Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam
<skacze2>