Zobacz wyniki ankiety: Głosuję na zdjęcie numer:

Głosujących
414. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1.

41 9.90%
  • 2.

117 28.26%
  • 3.

39 9.42%
  • 4.

23 5.56%
  • 5.

8 1.93%
  • 6.

41 9.90%
  • 7.

7 1.69%
  • 8.

6 1.45%
  • 9.

94 22.71%
  • 10.

15 3.62%
  • 11.

13 3.14%
  • 12.

1 0.24%
  • 13.

5 1.21%
  • 14.

4 0.97%
Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy 1234567891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 103

Temat: Zdjęcie miesiąca - styczeń

Użytkownik Romeo Avatar malin2k5
    Mieszka w
    Połczyn-Zdrój
    Auto
    Giulietta QV Nero Etna, Alfa Romeo 156 SW '02 BLU VELA, 126p '78

Domyślnie

Poszło na zdjęcie numer 2, chociaż 9 też ciekawa

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

Cytat Napisał Kolaś Zobacz post
    Czekamy więc na zdjęcia największych krytyków a nie tylko mielić jęzorem a od siebie nic .Zobaczymy ocenimy
    a czy ja tu jestem najwiekszym krytykiem??Pierwszy raz cos skrytykowalem bo myslelm ze mnie trafi jak ktos pisze ze takie zdjecia sa z pasja itd.Pomyslcie na co glosujecie bo bedzie to pozniej wisialo w waszym w kalendarzu,a pozatym zdjecie walniete pod blokiem przy ogrodzeniu przysypane sniegiem to moze kazdy z rana po sniezycy walnac.Dlaczego malo kto glosuje na ostatnie zdjecie przeciez jest podobne,a nikt sie nie zachwyca.Tak sie sklada ze zrobilem niedawno zdjecie komorka ale stwierdzilem ze go nie wysle do konkursu bo jest zbyt kiepskie.Tez nie mam jakiegos aparatu zeby zrobic rewelacyjne zdjecie,a pozatym nie jestem zawodowym fotografem wiec moge zrobic cos amatorskiego ale wczesniej bym gdzies pojechal w plener i przedewszystkim pomyslal jak cos zrobic w miare przyzwoitego zeby nie razilo w kalendarzu.Mam nadzieje ze ludzie sie ogarna i wygraja te dwie Julki bo sa zdecydowanie lepsze niz to Mito nr.9
    Ostatnio edytowane przez Czarny_28 ; 30-01-2012 o 10:01

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał Czarny_28 Zobacz post
    a pozatym zdjecie walniete pod blokiem przy ogrodzeniu przysypane sniegiem to moze kazdy z rana po sniezycy walnac.Dlaczego malo kto ...
    dla czego mało kto takie walnął ?
    ...

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

a to pytaj tych malo ktorych.A glosujcie sobie na co chcecie.Wyrazilem swoje zdanie i tyle chyba ze juz ACTA dziala i nie mozna wyrazic opini??

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

to ja ich nie pytam tylko głosuję na tych którzy walneli jednak
    mimo tego , że ktoś im zarzuci ,że "każdy może takie"
    ...

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Kolaś Zobacz post
    Czekamy więc na zdjęcia największych krytyków a nie tylko mielić jęzorem a od siebie nic .Zobaczymy ocenimy
    mam wymeniać miesiące w których moje foto zyskało uznanie?

ja się nie boję powiedzieć i i popieram czarnego. Zdjęcie MiTo jest kiepski i tyle. Nikogo nie nakłaniam do głosowania na taki czy inny numer po prostu wyrażam swoją opinię. Zresztą napisałem wcześniej że dla mnie jak by ten z 14 przyszedł wcześniej zdjęcia mitulca i tej 166 byłby by tak samo "twórcze"

Użytkownik Romeo Avatar psylo
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Audi A5 Sportback

Domyślnie

Moim zdaniem 5 najlepsza. Za kolorystykę i ogólne wrażenie. Pasuje mi to zdjęcie na kalendarz po prostu.

Rapanui
    Gość

Domyślnie

szczęśliwa 13

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał mrutyś Zobacz post
    mam wymeniać miesiące w których moje foto zyskało uznanie?
    Chyba nie ma takiej potrzeby. Wystarczy jak napisze że posiadasz chyba najwyższą średnią zwycięstw w konkursie Dobrze że Ci się nie chce co miesiąc czegoś wysyłać bo byłby to kalendarz jednego autora ;p

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

a gdzie jest powiedziane że wszystkie najlepsze zdjęcia to są zawsze te staranie profesjonalnie przygotowywane i zaaranżowane?? mi się zawsze wydawało że rok w rok światowe konkursy na najlepsze zdjęcia wygrywają nie te mega profesjonalne tylko te zrobione w ułamku przypadkowej chwili, te które łapały jakieś wyjątkowe momenty. bo nie sztuką jest wybrać jedno bardzo dobre zdjęcie spośród setki zrobionej profesjonalnym sprzętem za kilka tysięcy złoty na uprzednio przygotowanej i zaaranżowanej sesji. dziś samo w sobie robienie zdjęć nic nie kosztuje, nie trzeba ich wywoływać, nie trzeba kupować kliszy więc się strzela ich na sesji setkę i potem wybiera kilka najlepszych, dla mnie to jest pójście na łatwiznę. dlatego wg mnie sztuką jest właśnie zrobić to JEDNO jedyne zdjęcie w niebanalnej sytuacji czy ujęciu. i jeśli autor 9 zrobił TYLKO jedno takie zdjęcie aparatem telefonicznym to tym bardziej szacun! fakt że w tym zdjęciu przeszkadza mi sposób skadrowania, jest za mało 'oddechu' pomiędzy autem a krawędziami zdjęcia ale samo w sobie jest wg mnie bardzo dobre! i jasne że jest poprawione w programie graficznym, bez tego by nie wyglądało tak dobrze. nie wiem jak można to zdjęcie porównywać z 14.. ? dla mnie między tymi dwoma zdjęciami jest przepaść.

dobrym rzemieślnikiem fotografem może zostać prawie każdy kto ma pieniądze na dobry sprzęt i kursy fotograficzne oraz zna sie na PS'ie. natomiast talentu się za pieniądze nie kupi. nie mówię że autor 9 ma talent do robienia zdjęć bo zapewne to był kompletny przypadek ale ten przypadek zrobił na mnie duże wrażenie.

PS> Szczerze to nie wiem co Wam sie tak bardzo podoba w 2? wg mnie jest mocno podobna do 3 na którą sam głosowałem z tym że no modelki są inne a mnie osobiście coś ostatnio ku starszym egzemplarzom ciągnie hehe
    Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 31-01-2012 o 01:14