Bogato wyposażona wersja, jeśli za ceną idzie dobrze zachowany stan auta to jak najbardziej jest warte tej ceny.
Ponadto Alfa ma klubowe ramki Alfaholików, prawdopodobnie szybko znajdziesz właściciela na forum i historię auta![]()
Bogato wyposażona wersja, jeśli za ceną idzie dobrze zachowany stan auta to jak najbardziej jest warte tej ceny.
Ponadto Alfa ma klubowe ramki Alfaholików, prawdopodobnie szybko znajdziesz właściciela na forum i historię auta![]()
Widzialem te oznaczenia no ale samochod ma swoj wiek i wielce prawdopodobne jest ze byla jakas przyryska. Prawdopodobnie jak bylo sciagane z belgii.
Niestety nie moge znalezc wlasciciela:/ szukam
Na forum juz w kilku postach ale nikt sie nie zglaszadlatego myslalem ze ktos tu mi wiecej powie. W poniedzialek
jade osobiscie sprawdzic. Problem jest w tym ze nie ma ksiazki serwisowej a wlascicel mowi ze przy 106k mial wymiane rozrzadu ale to jeszcze robil pierwszy wlasciciel w polsce... Nie wiem jak do tego podejsc:/
masias napisałem Ci na PWzapraszam na jazdę próbną
![]()
Born to be wild.
Dzis po 21 dasz rade? Bo jutro mam wylot a w pon wracam:/ wiesz czasu malo![]()
tak możemy się umówić po 21. Dzwoń numer mój masz![]()
Born to be wild.
Dzieki dam znac co i jak
btw. Bede wdzieczny jak ktos da info odnosnie alfy Suwalk Vin na poprzedniej stronie
mi sie wydaje ze juz chwilke ktos ja probuje sprzedac bo od czasu do czasu sie pojawia na allegro.Pol roku mysle ze napewno.
dobrze wiedziec!
dokladniej sie przyjrze. dzis widzialem AR159 grzdyla... niezle cacko! mam nadzieje ze ta w suwalkach bedzie w podobnym stanie...
i co nie decydujesz sie na grzdylowa??Czy cena za wysoka??
Grzdylu chce ja oddac dopiero w kwietniu a na potrzebuje juz... Nie moge czekac:/ cena adekwatna do bardzo zadbanego samochodu wiec bylbym chetny ponegocjowac na ubezpieczenie![]()