Ewentualnie może za duże spalanie , bo ona trochu jadła zupki![]()
![]()
:roll: :roll: :roll:
![]()
Ewentualnie może za duże spalanie , bo ona trochu jadła zupki![]()
![]()
:roll: :roll: :roll:
![]()
Witam Wszystkich po dłuzszej nieobecnosci ...
dzis dopiero został załozony internet w mym nowym punkcie zamieszkania :mrgreen:
widziałem ją osobiscie na tym komisie... niewiem co sie z nią dzieje ze tak lata.. fakt szkoda mi tego auta ze nie zostało socenione i zostało zaniedbane... :x
witam jestem posiadaczem alfy 166 od 2 miesiecy. moze jakis spocik alfowiczow ze szczecina bo niemam zadnych znajomych ktorzy posiadaja alfy. dodam ze mam male hobby strzeleckie z wiatrowki mam 2 dlugie flinty i jedna krutka mozna sie spodkac pogadac i troche postrzelac do butelek i do tarczy. co wy na to. dajcie znac moze w ten wekend mam pare miejsc. pozdro
My jak sie spotykalismy to zazwyczaj w niedziele po południu na krematorium, cos można by pomyslec,,,jesli by ktos mnie zabrał na ten spocik to moge zaraz skrezyknac pare osób powysyłac info na PW i cos mozna kminic...
są jacys jeszcze chętni?...
Tak ja jestem chętny tylo że co do mojej obecności jest wielki :?: conieco napisałem w temacie jakiś spocik a wtajemniczeni wiedzą dobrze o co chodzi. jeżeli tylko będę to czemu nie z miłą chęcią się z wami zobaczę jeszcze ten jeden raz przed ...![]()
<papa> Kubas mój telefon masz dzwoń przyjadę, z Kołbaskowa mam rzut kamieniem ..![]()
Dzięki kolego
Jak cos to się zgadamy....
Rozumiem, ze niedzielny spontan :wink: jest aktualny?Najwyższy czas wskrzesić tradycję...
![]()
Miło bedzie znów się spotkać :wink:
to gdzie sie zobaczymy i o ktorej?