Strona 9 z 15 PierwszyPierwszy 123456789101112131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 148

Temat: CHARYTATYWNY ZJAZD - ALFA ROMEO dla FUNDACJI HIPOTERAPIA

BYKrak
    Gość

Domyślnie

Parking będzie wynajęty na parę godzin, chyba, że chcesz przyjechać wcześniej dzień to jakoś się dogadamy. Piszcie kiedy chcecie przyjeżdżać żebym wiedział jak załatwić parking.
    Będziemy rozmawiać z parkingami przy muzeum narodowym obok błoń, z parkingiem na placu szczepańskim, oraz przy teatrze bagatela koło dworca. W razie potrzeby można zaparkować przy fundacji, która jest z drugiej strony błoń przy ulicy Cichy Kącik 14.

Czekam na wasze deklarację i idę załatwiać parkingi.

Użytkownik Znawca Avatar PiterR
    Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    Była - AR147..

Domyślnie

ja mogę być od samego początku
    Today we are living our future memories..

BYKrak
    Gość

Domyślnie

Ja chciałbym aby imprezę zacząć rozkręcać około 8 rano rozdając ulotki i promując ją w centrum miasta "warcząc" naszymi Alfusiami, a około 10:30 wyjechać na miejsce koncertu kolumną. Jak staniemy kolumną przy błoniach to zapraszam do Fundacji na herbatkę jeśli się wszyscy zmieszczą hehe.

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    jest: 159 sw 1.9 jtdm 8v by TTC ( 170ps@ 358NM ) HIGH, były: 156 SW V6, 156 SW 2.0 TS

Domyślnie

Przeczytałem tylko 1 stronę, ze akcja dzieje się na kobierzyńskiej. Kupiłem w sobotę 156 sw V6. Nie mam jeszcze na opony co prawda i dokładka jest do zrobienia ( spora dziura po jednej stronie), lecz jeśli założę opony na piękne 17'' to jeśli nie będzie kolizji z moim egzaminem językowym, to NA PEWNO przyjadę, bo mieszkam obok stadniny prawie.

Śliwka Wegierka V6 SW ...lpg...

Słuchaj... Mój znajomy NIE WIEM czy będzie wtedy akurat w krk... nie ma Alfy, ale ma jedynego w kraju FSO POLSKI 2000 ( polonez 2000 abarth na rynek skandynawski, prze cudo). Jego kobieta jeździ konno, ma konie, ma stajnię i tak żyje. Może dla takiego celu udałoby mi się go poprosić by tym poldkiem przyjechał, gdyż może nie alfa, ale sztuka konkret.

------

Studiuję zarządzanie kulturą na UJ ( w zasadzie to kończę właśnie )... może wkręciłbym kogoś z moich wykładowców w imprezę... Ostatnio, jeden z nich był podniecony jak więzień po 30 letniej odsiadce na widok 90/60/90 jak usłyszał, że kupiłem kolejną alfę. Inny zaliczył mi za Alfę egzamin i sam kupił crosswagona.
    Potrzebujesz coś z artystów? Mój ojciec jest plastykiem. Ja działałem w teatrze jednym, mam znajomości też różne.
    Ostatnio edytowane przez Sudi ; 20-04-2012 o 21:11

BYKrak
    Gość

Domyślnie

Ja też mam dużo znajomości i wtyki w Grotesce i Bagateli. Znam dwie kompozytorki i piosenkarki, ale na pewno nie pogardzę żadną kolejną znajomością. Myślę, że na takie rozmowy trzeba się konkretnie umówić i pogadać wcześniej bo to nie koniec imoprez koledzy na czerwiec lub lipiec następny zjazd,

Co do twojej Alfy i Poldka bierzemy

Pozdrawiam Rafał
    r.gabrych@o2.pl
    gg: 5196954

Użytkownik Ogier Avatar Wieri
    Auto
    MiTo QV

Domyślnie

Taki Poldek to rarytas, przydałby się na miejscu

Gdyby mi za alfę zaliczali egzaminy na uczelni.. eh...

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    jest: 159 sw 1.9 jtdm 8v by TTC ( 170ps@ 358NM ) HIGH, były: 156 SW V6, 156 SW 2.0 TS

Domyślnie

http://commons.wikimedia.org/wiki/Fi...rak%C3%B3w.jpg Dokładnie to ten samochód. Był w legendach. Właściciel jest prawnikiem, więc jest zaganiany ale sprzedałem mu inicjatywę i czekam na odzew. Nie wiem tylko, czy mu się to nie pokryje z wyjazdem, bo mają jechać w Pireneje... po NOWEGO funkiel niemal ( przebieg coś koło 1000km ) Borewicza we fiołkowym kolorze. Jadą po niego w dodatku starą beczką mercedesa- taka wyprawa zapaleńców.

BYKrak
    Gość

Domyślnie

Super !!!
    Kochani, potrzebuję juz pewną ekipę do końca tygodnia. PROSZĘ WSZYSTKICH JESZCZE RAZ O POTWIERDZENIE PRZYBYCIA!!!
    Zamykamy scenariusz imprezy w piątek!!! Jeśli ktoś tu ostatnio nie zagląda z osób z listy proszę innych o pomoc w doprowadzeniu go.
    heheh naprawdę muszę mieć na 200% do piątku potwierdzenia!

P.S. Szukam konferansjera. Jakby ktoś coś wymyślił też do piątku.

Użytkownik Ogier Avatar Wieri
    Auto
    MiTo QV

Domyślnie

Potwierdzam.

Użytkownik Świeżak Avatar featmilka
    Mieszka w
    Myślenice
    Auto
    156 SW-16V 150KM

Domyślnie

Potwierdzam tylko prosił bym na sam koniec dokładnie napisać gdzie w końcu mamy być i od której. I jakiś sensowny plan bo trochę idzie się pogubić wertując ten wątek.