ale to już chyba może źle wpłynąć na silnika pozatym ja chipa nie planuje (chyba że już tam jest) dla mnie to co jest teraz to diabeł
ale to już chyba może źle wpłynąć na silnika pozatym ja chipa nie planuje (chyba że już tam jest) dla mnie to co jest teraz to diabeł
Owszem ,jeśli zdrowa jednostka to 150 km powinno być spokojnie,jeszcze takie spostrzeżenie ,przy następnym rozwijaniu takiej prędkości weź GPS i patrz na prędkość według niego ,bo licznik w alfie może sporo przeklamywac
- - - Updated - - -
Owszem ,jeśli zdrowa jednostka to 150 km powinno być spokojnie,jeszcze takie spostrzeżenie ,przy następnym rozwijaniu takiej prędkości weź GPS i patrz na prędkość według niego ,bo licznik w alfie może sporo przeklamywac
Jest jeden problem...nie mam GPSpracuje jako kierowca i drogi znam
a zresztą takich prędkości nie rozwijam,to był jednorazowy przejazd po zakupie żeby sprawdzić kondycje silnika
A z tym przekłamującym licznikiem może być prawda
wkońcu auto miało porządnego dzwona (pierwszy właściciel
aż się (zapomniałem słowa) powykrzywiały w zawieszeniu
![]()
Ostatnio edytowane przez deZo ; 20-07-2013 o 23:19
Dzwon nie dzwon ,ważne żeby rama prosta była (ogólna konstrukcja) resztę da sie zrobić.A co do zawiechy nwm w jakim masz stanie ale radzę zrobić.W pt wracając z egzaminu u mnie na ul przy przejzdzie tramwajowym ,stał bezawaryjny ,najlepszy,najpiękniejszy passat b5 z wyrwanym lewym kołem ,auto stało na zderzaku i podwoziu ,z tego co widziałem w kole byl normalnie przegub i kawałek wahacza i tak sie zastanawiam jak trzeba zaniedbac zawieszenie żeby odpadlo koło z przegubem kawałkiem wahacza i innymi pierdolami
zawiechy robione były rok temu więc nic nie powinno odpaść...chyba że atrapa od chłodnicy która już 2 się ''zgubiła''Miałem nexie (79km) 13 lat
był z niej wół roboczy,przywiozła wszystko na budow,wywoziliśmy nią jabłka ze spadów itd,na przyczepce o ładowności 450kg ciągła 1300kg cementu i przez 13 lat w zawieszeniu padły 2 sprężyny,2 amortyzatory i raz gałki kierownicze
![]()
W alfie padlo by zapewne "nieco" więcej![]()
Dlatego wypadł mi z głowy pomysł montowania haka![]()
Prędkość maksymalna 173 km/h (prędkość z GPS'a) według danych technicznych powinna iść więcej co może być nie tak ?
Ja moją 1.9 jtd 115km dolot kwas góra i dół na autostradzie 225km/h a z powrotem gdzies kolo 227km/h. Taką samą ma kuzyn i on swoją w okolicach 215kmh lata.Wiec silnik silnikowi nie równy na to wychodzi.
230 115-to konnym dieslem. Tyle to już niełatwo przychodzi 2.4 175. Zejdź na ziemie.
W tym silniku 110km/h na 5 biegu to 2300 obr czyli 220 km/h to 4600 obr. A ten tu jeszcze 227 zmieścił.
Ostatnio edytowane przez jarek1986 ; 23-04-2017 o 00:29