inter cars sprzedaje OEM sprzegla - 71793048 po 880 zl w detalu
inter cars sprzedaje OEM sprzegla - 71793048 po 880 zl w detalu
..... powered by www.cinsoft.pl
Jeśli wymieniasz komplet - napisz do kolegi raido. (http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/28650.html ). Kupiłem u niego w sklepie i polecam... (atrakcyjna cena, jak na valeo).
Jeśli chcesz samą tarczę wymienić, to mam na zbyciu nówkę (ja wymieniłem sam docisk i łożysko - bo mi się rozleciało, a sprzęgło miałem robione 2 lata temu, więc tarcza w idealnym stanie - więc zostawiłem swoją poprzednią tarczę).
Muszę wymienić cały komplet, niestety. Dzięki za odpowiedzi![]()
Wiem, wiem, odgrzewam, ale temat pasuje. Do wymiany mam dwumasówkę (szarpie przy ruszaniu) i sprzęgło (ślizga się powyżej 2500 rpm na 3 i 4 biegu). 156 JTD 16V 140KM po programie u Cinka
Niestety w nowy zestaw nie mogę zainwestować, będę szukał używanych podzespołów. Poradźcie, czy szukać zestawu od Stilo (826330 + 836012) czy kupić zestaw oryginalny i dać do wzmocnienia docisk i do nabicia tarczę?
Ostatnio edytowane przez mariatchi ; 03-03-2016 o 21:33
Od Stilo nie pasuje.
To że szarpie przy ruszaniu to nie znaczy ze na pewno masz dwumasę do wymiany. Po prostu może się urywać łapka od łożyska.
Kpl nowego sprzęgła Valeo 540 zł w detalu , warto kombinować z używanym ?
https://www.autosklep24.pl/pl/p/Sprz...%2C9-JTD/14029
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Kilka postów wcześniej padły numery sprzęgła i koła od Stilo, myślałem, że pasuje. Sprzęgło wymieniałem 35 tys. km. temu, dwumasówka została stara i to był błąd. Była lekko przegrzana, delikatny szlif na krótko pomógł. Jakbym kupował nowy zestaw sprzęgła, to i tak musiałby iść do wzmocnienia.
-------
Można kupić VALEO od mocniejszego silnika. Cena w okolicach 800 zł
-------