Z tego co zrozumiałem przelot w cenie, ale nie jestem tego pewien na 100%.
btw. Ja się nie poddaję i mam zamiar uderzyć za jakiś czas ze zdwojoną siłą
Dzięki też Rafter za pokazanie toruAudi nieźle ciśnie...
Z tego co zrozumiałem przelot w cenie, ale nie jestem tego pewien na 100%.
btw. Ja się nie poddaję i mam zamiar uderzyć za jakiś czas ze zdwojoną siłą
Dzięki też Rafter za pokazanie toruAudi nieźle ciśnie...
No widziałem, że czasy całkiem całkiem...
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
No panowie spisaliście się na medal jeśli chodzi o podtrzymanie stereotypów o alfie ;P 3 z 4 padły na placu boju. Teraz widać, że konieczność dobrego przeglądu przed torem to nie jest jakaś nadgorliwość, chociaż przyznać trzeba, że poza pękniętym wężem, pozostałe awarie to z kategorii "freak accident". Może w tej holdenowej v6 jest kijowo rozwiązane smarowanie i olej spływa na zakrętach i się zapowietrza popmpa, wtedy panewki powiedzą szybko papa.
1984 GTV6 3.2 24V
Ten problem ze smarowaniem to nie jest taki głupi trop - czytałem o przeróbkach misek w beemkach, gdzie częstym problemem jest brak oliwy w zakrętach, to by pasowało do tego, że ćwiczyłeś tor kartingowy, czyli prawie ciągle w zakręcie jeśli dobrze kojarzę...
Ja chciałbym tylko dodać, że element który się zepsuł pochodzi z Mitsu Evo, i Alfa nie ma z nim nic wspólnego, po prostu pacjent odrzucił przeszczep...![]()
Ściągaj michę i przerabiaj póki jeszcze żyje. Przy okazji zrób sobie tzw. windage tray.
Nie raz na kręciołach widziałem jak auta z prób już zjeżdżały z bocianem pod maską, bo od przeciążeń zabrakło w pompie oleju. Nie paliła Ci się kontrolka? Sprawdzałeś poziom oleju przed imprezą?
1984 GTV6 3.2 24V