Ale macie zapał :-)
Chętnie znowu zasiliłbym Wasze szeregi, ale w tym miesiącu zaciskam pasa.
Pozdrawiam, d.
Ale macie zapał :-)
Chętnie znowu zasiliłbym Wasze szeregi, ale w tym miesiącu zaciskam pasa.
Pozdrawiam, d.
no ja bym chętnie przyjechała, ale przy takiej frekwencji to żal się pchać przez Komorniki![]()
WERA jechać ALFA to zaszczyt nawet stojąc nią w korkach :mrgreen:![]()
tia, tylko że jutro się dopiero okaże czym pojadę
jeśli gwiezzdnym pojazdem to wiesz.... :roll:![]()
to lepiej nic nie organizowaćNapisał wera
![]()
Napisał żwirek
łeee, a już się cieszyłem na spotkanie. Z Crazybiczasem (czyli moim bratem) bym przyjechał, chociaż 166 na weekend nie wezmę do rodzicę jej potrzebują. Merde!
no żesz ku....
ROBIMY I KONIEC !!! :mrgreen: najwyżej nas będzie kilku
trza być twardym a nie mientkim
hm ?
Napisał wera
Ok, Wera. Porozmawiam jutro z bratem, chociaż sądzę że jego nie trzeba na to namawiać. Maltę widać właściwie z okna (na pierwszym piętrze) zatem daleko nie musimy jechać. Najważniejsze to dzień, godzina i miejsce. Pogoda zapowiada się znakomicie, zatem może być całkiem przyjemnie. Oby tylko jak najwięcej Alfetek się pojawiło
Przy okazji:
W środę byłem ze 166 w Antoninku (Pol-car) i jak zwykle było na co popatrzeć. Kierownik serwisu przy okazji rozmowy na temat 159'ki rzekł, że rzadko je widuje w serwisie. Ja jednak się na niego spojrzałem i odpowiedziałem: po co pan to mówi? Przecież Belle się nie psują! Ludziska które mówią inaczej nigdy się nimi nie rozkoszowili! Ne c'est pas?
Oui![]()
Napisał wera
Tak jest! Twardym trza byc hehehe...
Ja będę na pewno , wprawdzie jeszcze nie alfą a 126pale to nic...
Więc Wera nie przejmuj się i przyjeżdzaj nawet merolem...
Zdaje się że jeszcze nie zostało ustalone tak do końca gdzie i o której...mam propozycję...
Jadąc dawną Majakowskiego w strone Śródki, za hotelem Park, po prawej stronie jest taki mały parking, mniej wiecej na wysokości stacji benzynowej...może tam? i potem zastanowimy się co dalej... a jeśli chodzi o godzinę to proponowałbym okolice 18 - 19...
CO WY NA TO???