Niee nie nic dostalem :p to chyba nie ja bylem. Moja nie jest czarna, ale tez ciemna..taka szara myszzreszta mam dosc charakterystyczna rejestracje a w drodze ramki klubowe
takze moje 88c8 bd widac z daleka
![]()
Niee nie nic dostalem :p to chyba nie ja bylem. Moja nie jest czarna, ale tez ciemna..taka szara myszzreszta mam dosc charakterystyczna rejestracje a w drodze ramki klubowe
takze moje 88c8 bd widac z daleka
![]()
Niestety mam smutną wiadomośćNa spocie będzie jedna Bella mniej... Moja nie zdąży być reanimowana do niedzieli :/
Wczoraj silnik mu spadł na łapkę i obcięło mu kawałek opuszka palca, ma dłoń zabandażowaną, ciężko mi go w takiej sytuacji nawet prosić, żeby coś pomajstrował... A na szybkości ogarniętego mechanika nie mam wielkich szans znaleźć.
Nie bo nie jestem do konca pewny czy musze isc do pracy:p ale jak bd czas na pewno wpadne,a za zamek najwyzej doplace na miejscupolecam zwiedzanie kamienia diabelskiego jak juz wybierzecie sie do grodka
jest tam jeszcze taki wyyyyysoki nieczynny wiadukt ale nie do konca pamietam gdzie..chociaz fajny plenerek, to zima pewnie nikogo nie zainteresuje.pozdro
Mask mogę Cię zabrać w niedziele jak co dzwin albo pisz.
PYTANIE do tych z Grudziadza.o ktorej wyruszamy? Ja proponuje spotkać się na bliskiej za mostem grudziadzkim.
Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Ile samochodow sie zapowiada?![]()
Adi musisz mnie jeszcze do listy dopisac!![]()
bevold19 dobrze pisze.W drodze na kamień można naprawdę zrobić fajne zdjęcia.Pisząc o tym wiadukcie to chodzi Ci o most w Leosi?