Srebrna GT też powoli wyrusza
see You on the spot- jak ja to mawiam![]()
Srebrna GT też powoli wyrusza
see You on the spot- jak ja to mawiam![]()
Dojechawszy cało i zdrowo chciałbym jeszcze raz serdecznie podziękować organizatorom w osobach Państwa Semprefedele, jak i reszcie przybyłych Alfaholików za bardzo sympatyczne spotkanie
Zabawa na gokartach pierwszorzędna, mimo, że nie udało się wygraćGratulacje dla Szałka, manewr wyprzedzania mistrzowski, nie dało się Ciebie później już dogonić
Jedzenie w lokalu też bardzo dobre, kuchnia włoska to jest to, czego pragną Alfaholicy haha
Jak ogarnę temat fotek, zapodam je tutaj w temacie :]
ja rowniez dziekuje wszystkim za wspaniala impreze w Toruniu
no i oczywiscie prosimy o wiecej![]()
Państwo Sempre również bardzo dziękują przybyłym alfaholikomJednocześnie gratulujemy zwycięzcom małych grand prix (odpowiednio: Szałek i "Ja" hehe), oraz Maskowi, który mimo zajęcia drugiego miejsca w swojej grupie wykręcił najlepszy czas. The best of the best został Szałek czyli zwycięzca swojej grupy ale z lepszym czasem niż niejaki Sempre...
Do zobaczenia wkrótce
Mask - dzięki za profesjonalną oprawę foto, czekamy na efekty![]()
Dziękuję wszystkim za super zabawę, w szczególności organizatorom Semprefedelom, wrażenia z toru niezapomniane, knajpka super, jedzonko jeszcze lepsze, dzięki Mask za wspólny "szybki" i bezpieczny powrót do domu, pozdrawiam wszystkich Alfaholików i do nastepnego (byle szybko)![]()
Melduję się cało i zdrowo na miejscu, droga spokojnie minęła
Już na wylocie z Torunia znalazłem wolnego słuchacza na CB, który mnie zdygał że na znaki nie patrzę![]()
Naprawdę wspaniałe spotkanie,dziękuję bardzo wszystkim !
Jedyne co to bardzo szkoda,że Pauliny nie było ze mną, ale planujemy wybrać się do piernikowa na go-karty w połowie marca
Pozdrawiam serdecznie, wygrałem niechcący![]()
Szkoda, że choróbsko ją zatrzymało w domu. Mam nadzieję, że szybko to nadrobimy![]()
Fakt - pewnie semri Cię szkolił przy okazji tych logów itp.![]()