No proszę jak szybko działają![]()
No proszę jak szybko działają![]()
rozumiem, że dział powstał po to, abyśmy mogli w nim otwierać tematy z zapytaniem o ceny i dostępność części tak ?
Kiedy sklep wyjdzie z fazy beta?
Obecnie przeszukiwanie jest niemożliwe (wyszukiwarka na górze to JPG)
Artykuły w sidebarze tez nie wyglądają powaznie (artykuł testowy 1 i 2 ... ileż w tym fachowej treści)
Punkt z regulaminu:
Staramy się zaoferować najniższe ceny na rynku, jednak nie możemy zagwarantować, że takie one będą, dlatego jeśli znajdziesz taki sam towar taniej gdzie indziej, daj nam znać, a może uda się obniżyć naszą cenę. Co więcej przygotowaliśmy szereg promocji, oraz program lojalnościowy. Więcej informacji na stronie głównej Sklepu.
głównej
Na stronie - info brak
Ale ogólnie powodzenia - nawet nie wiedziałem, że pod Koninem taki sklep jest![]()
@ Mój ALF
Nad stroną cały czas trwają prace, po świętach powinna być ostateczna wersja.
Natomiast pojawiły się oleje Millers Oils. Zapraszamy do zakupów ;-)
http://3oto-czesci.pl/212288-oleje-millers-oils
Seria Trident pojawi się do świąt, prawdopodobnie pojawi się także Valvoline, po świętach powinny dojść oleje przekładniowe oraz wszelkiego rodzaju dodatki do silników, paliw firm Liqui Moly i Millers Oils.
Ostatnio edytowane przez 3oto-czesci.pl ; 26-03-2013 o 17:13
Zmiany pozytywne jeśli chodzi o ofertę. Ceny wyjściowe oleju też całkiem względne patrząc na Millersa-przynajmniej na tego, którego używam.
a macie płukankę millersa?
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
Na życzenie ;-)
http://3oto-czesci.pl/dodatki-do-paliw-i-olejow/1060-engine-flush-millers-oils-250ml.html
Produkt do znalezienia w Oleje, płyny i akcesoria ----> Akcesoria ----> Dodatki do paliw i olejów
hmm wczoraj nie było , ale dziękuję .
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
Bo dzisiaj rano go wprowadziliśmy ;-)
Wy tu o olejach, a ja słyszałem, że ktoś obiecał więcej części do 164 i co? Już dość długo czekam i się doczekać jakoś tego nie mogę. Nie poganiałem ani nie popędzałem, bo dostałem wiadomość 15 marca, że nie wyrobią się w czasie i w następnym tygodniu powinna pojawić się większa oferta. Wszystko okej... czekałem, byłem cierpliwy tylko przepraszam... dziś mamy już 28 ! A większego wyboru jak nie było tak nie ma dalej, żadnej informacji ani nic. Niestety, ale myślałem że Wasz sklep, podchodzi do tego z większym profesjonalizmem.
Ostatnio edytowane przez Tytanowy ; 28-03-2013 o 11:30