Też jestem tego zdania. Znalazłem je calkiem przypadkowo przy okazji tego tematu. Wg mnie są naprawdę ciekawe, a motyw z Scudetto znajdą tylko "zarażeni"Napisał BiG_G
![]()
Czy ja wiem? Kwestia prezentacji.A mnie na modelu 156 się nie podobają .
Jakby opony były czarne, a nie szare i samochód miał bardziej naturalny odcien (nie taka "czarna dziura") to wyglądało by to dobrze.
Dla mnie najlepsze i jedyne do mojej 156 (przed fl) to te seryjne aluski,wypelniaja efektownie bryle auta
Pisze o tych http://img.subito.it/images/91/9131487632.jpg
czemu jeszcze nikt nie kupil tych aluskow telefonow do 145?? Takie halo bylo i kazdy plakal ze nie mozna ich dorwac a jak sa to nikt nie kupil i juz chyba 2 tydzien wisza?? lol
Wiesz jak to jest. Jakby ich nie było, to wszyscy by się o nie zabijali. Ale jak już są i nie poszły przez peirwsze 3 dni to teraz qwszyscy się zastanawiają. "W końcu te co mam tez są niezłe"Napisał Konrado
![]()
Cena :?:Napisał Konrado
Ja teraz za mniej niż 1/4 ceny tych telefonów kupiłem sobie drugi komplet felg z QV przed fl..
Ogólnie nie oszczędzam na gadżetach do AR (ostatnio kupiłem oryginalną siateczkę do bagażnika za 112pln 8) ), ale te 1200 było dla np. mnie za dużo.
No daj spokoj... 1200 zl za unikaty?? I to z oponami?? Kazdy inny wzor np z juniora kosztuje te pieniadze. Pamietam jeszcze wypowiedzi ludzi z forum jak kupilem te felgi ze oni by dali kazde pieniadze za nie tylko w 10 minut po ich wystawieniu zostaly kupione..Napisał rigobert
No ale nie porownuj pieknej do bestii... Te felgi co kupiles nie umywaja sie do tamtych, nie ukrywajmy..Napisał rigobert
ALe co by nie bylo to jak zwykle duzo gadania a jak przyjdzie co do czego to cisza.
Felgi owszem fajne i za spoko kasę ale to tylko 15, pomimo fajnego kształtu nie wypełnią ładnie nadkola. No i co zrobić jak jedna pęknie uderzać do ASO żeby dokupić brakująca za 700 zł, bezsens. Wole zainwestować w fajną nową 16.
Tez tak chcialem, ale jak patrze na nasze drogi to coraz bardziej odchodze od pomyslu zakladania 16-tki... plastiki chyba odlecą calkiemNapisał Lesio
![]()
Eee na 17" nie jest źle, wiec 16" powinny dać radę. Fakt, że czasami trzeba zdjąć nogę z gazu, ale widok zaparkowanej Alfy na oryginalnych 17"- bezcennyNapisał showtime
Pzdr.