Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy 1234567891011121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 134

Temat: Aluski waszych marzeń

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

A mnie na modelu 156 się nie podobają .

Sorki , poszedł dubel . Proszę o usunięcie poprzedniego posta

Damian
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał BiG_G
    podobają mi sie te felunie Damianie,
    na prawde daja rade, i są w stylu AR, i do ciemnych kolorkow jak znalazł.
    jak na jakies nie org felgi to bardzo dobrze wypadaja
    Też jestem tego zdania. Znalazłem je calkiem przypadkowo przy okazji tego tematu. Wg mnie są naprawdę ciekawe, a motyw z Scudetto znajdą tylko "zarażeni"

A mnie na modelu 156 się nie podobają .
    Czy ja wiem? Kwestia prezentacji.
    Jakby opony były czarne, a nie szare i samochód miał bardziej naturalny odcien (nie taka "czarna dziura") to wyglądało by to dobrze.

melek_italia
    Gość

Domyślnie

Dla mnie najlepsze i jedyne do mojej 156 (przed fl) to te seryjne aluski,wypelniaja efektownie bryle auta
    Pisze o tych http://img.subito.it/images/91/9131487632.jpg

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Skawina/obok wsi Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 145, 1.4T.S 1997r.

Domyślnie

czemu jeszcze nikt nie kupil tych aluskow telefonow do 145?? Takie halo bylo i kazdy plakal ze nie mozna ich dorwac a jak sa to nikt nie kupil i juz chyba 2 tydzien wisza?? lol

Damian
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Konrado
    czemu jeszcze nikt nie kupil tych aluskow telefonow do 145?? Takie halo bylo i kazdy plakal ze nie mozna ich dorwac a jak sa to nikt nie kupil i juz chyba 2 tydzien wisza?? lol
    Wiesz jak to jest. Jakby ich nie było, to wszyscy by się o nie zabijali. Ale jak już są i nie poszły przez peirwsze 3 dni to teraz qwszyscy się zastanawiają. "W końcu te co mam tez są niezłe"

ViP Znawca Avatar Rigidigi
    Mieszka w
    SB oraz WX..Y
    Auto
    166 Q2 2.5 V6, była 145 1.6TS, była 147 1.6TS

Domyślnie

Cytat Napisał Konrado
    czemu jeszcze nikt nie kupil tych aluskow
    Cena :?:

Ja teraz za mniej niż 1/4 ceny tych telefonów kupiłem sobie drugi komplet felg z QV przed fl..

Ogólnie nie oszczędzam na gadżetach do AR (ostatnio kupiłem oryginalną siateczkę do bagażnika za 112pln 8) ), ale te 1200 było dla np. mnie za dużo.

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Skawina/obok wsi Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 145, 1.4T.S 1997r.

Domyślnie

Cytat Napisał rigobert
    Cena :?:
    No daj spokoj... 1200 zl za unikaty?? I to z oponami?? Kazdy inny wzor np z juniora kosztuje te pieniadze. Pamietam jeszcze wypowiedzi ludzi z forum jak kupilem te felgi ze oni by dali kazde pieniadze za nie tylko w 10 minut po ich wystawieniu zostaly kupione..

Cytat Napisał rigobert
    Ja teraz za mniej niż 1/4 ceny tych telefonów kupiłem sobie drugi komplet felg z QV przed fl..
    No ale nie porownuj pieknej do bestii... Te felgi co kupiles nie umywaja sie do tamtych, nie ukrywajmy..

ALe co by nie bylo to jak zwykle duzo gadania a jak przyjdzie co do czego to cisza.

ViP Romeo Avatar Lesio
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Subaru Forester XT, Mini Countryman CS

Domyślnie

Felgi owszem fajne i za spoko kasę ale to tylko 15, pomimo fajnego kształtu nie wypełnią ładnie nadkola. No i co zrobić jak jedna pęknie uderzać do ASO żeby dokupić brakująca za 700 zł, bezsens. Wole zainwestować w fajną nową 16.

showtime
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Lesio
    Felgi owszem fajne i za spoko kasę ale to tylko 15, pomimo fajnego kształtu nie wypełnią ładnie nadkola. No i co zrobić jak jedna pęknie uderzać do ASO żeby dokupić brakująca za 700 zł, bezsens. Wole zainwestować w fajną nową 16.
    Tez tak chcialem, ale jak patrze na nasze drogi to coraz bardziej odchodze od pomyslu zakladania 16-tki... plastiki chyba odlecą calkiem

Damian
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał showtime
    Cytat Napisał Lesio
    Tez tak chcialem, ale jak patrze na nasze drogi to coraz bardziej odchodze od pomyslu zakladania 16-tki... plastiki chyba odlecą calkiem
    Eee na 17" nie jest źle, wiec 16" powinny dać radę. Fakt, że czasami trzeba zdjąć nogę z gazu, ale widok zaparkowanej Alfy na oryginalnych 17"- bezcenny

Pzdr.