Pewnie będzie w komplecie![]()
Pewnie będzie w komplecie![]()
U mnie paczka na miejscu
Na chwilę obecną mam sporo roboty na budowie, więc montaż mi się opóźni, ale jakby ktoś montował, niech napisze czy trzeba stosować przekaźniki (w instrukcji jest o nich napisane)
Do mnie paczuszka też dotarła, ale montował będę dopiero pewnie w weekend majowy
Paczuszka dotarła. Poszło szybko i sprawnie. Montaż w weekend jak dobrze pójdzie.
To kto pierwszy założy proszę o instrukcję, gdzie szukać plusa po zapłonieI pomysły, gdzie umieścić przetwornice.
Przelew i maile wysłane![]()
Paczka dotarła, ale zamiast faktury jest paragon :/
Światełka doszły. Wielkie dzięki Nazar za ogarnięcie tematu.
PS ciekawe co instrukcja ma na myśli " w niektórych nowszych samochodach wymagane jest zastosowanie dodatkowych dwóch przekaźników"
Moim zdaniem u Nas to chyba będzie zbędne, ale niech wypowie się kolega emisieq81.
już kolega wkamil także na prv mi o tym pisał, na 100% nic nie było dokładane to wiem na pewno !! Żadnego migania nie ma itp !
Chyba 9iątka nie jest już jako niektóry nowszy samochódDziś prawdopodobnie podjedzie do mnie mój mechanik (co je montował) wieczorem by gadać sprawę wyjazdu na Gliwice
więc zapytam go gdzie się wpinał itp
Na moje oko jak patrzyłem, to wpięcie jest w skrzynkę bezpieczników oraz do lewej lampy(od strony kierowcy)ale wszystko tak zrobione że kable w "peszlach czy jak to się tam nazywa, więc nie będę wyciągał by dotrzeć "po sznurku do kłębka", poczekam co mi powie i Wam napiszę
kolego paw2x ja przetwornice spiąłem razem z naddatkiem kabli opaską zaciskową( praktycznie do Duolight'a) także po przykręceniu lampy, leży zaraz za nią, nic nie widać , nic nie lata itp, a kabel z jednej do drugiej lamy idzie w tej dolnej krawędzi w zderzaku, pasuje idealnie
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez emisieq81 ; 20-04-2015 o 17:11