Trochę doczytałem o tym błędzie mrugania licznika w 147 i być może uda nam się u was coś z tym zrobićWięc proszę powiedzieć kiedy spot to się za to zabierzemy
![]()
Trochę doczytałem o tym błędzie mrugania licznika w 147 i być może uda nam się u was coś z tym zrobićWięc proszę powiedzieć kiedy spot to się za to zabierzemy
![]()
nio niestety mnie nie ma od 31.05-10.06 wiec w tym czasie ja wypadam![]()
Ramki już zamówione (w zeszłym tygodniu) - problem polega na tym, że albo trzeba zamontować tablice poprzez "ładne wygięcie" i wtedy siedzą- ale wtedy nie będę mogła włożyć ich w ramki, lub włożyć w ramki i jedna strona będzie brzydko odstawała...widziałam u innych alfiątek, że pod ramkami są specjalne podkładki do których przypina się tablice i tego właśnie szukam, bo w mojej nie było....
dodam, że dzisiaj w sklepie Pan powiedział mi, że może mi to "coś" sprowadzić za jedyne 400 zł.....
a używkę trudno zdobyć... nic szukam dalej.
Nie szukaj jakiś podkładek tylko zamontuj lekko zginając tablicę , ja tak montowałem i nic nie odstajeA jeśli sobie nie poradzisz to dzwoń 503189529 to ci je założę i od razu sprawdzę kompa
![]()
marcin ty dziobaku :-D
Panowie i Panie 9.06 jedziemy razem z Bochni do Żegociny?? Bo akurat mam wolne w pracy i na bank się wybieram![]()
nio i d...pa mnie nie ma :'(o
to co się będziemy na zmianę pojawiać??
heh nio na razie tak sie zapowiada :-(
nommigajacy licznik to przypomnienie o serwisie
zwyklym kablem da sie zresetowac
narazie sledze terminy Waszych spotkanmam nadzieje ze tym razem mi sie uda Was odwiedzic
tylko bede zmuszony przyjecha Kia bo Alfa zostaje w Irlandii
![]()