Po pierwsze: dziwny, tzn. jaki? Po przeczytaniu raczej nic nikt nie powie.
Po drugie: a jak wciśniesz sprzęgło to co się dzieje?
Po pierwsze: dziwny, tzn. jaki? Po przeczytaniu raczej nic nikt nie powie.
Po drugie: a jak wciśniesz sprzęgło to co się dzieje?
Jak sprzęgło puścisz to słyszysz szmer,czyli skrzynia jest w pracy, jak wciśniesz sprzęgło to jest cisza,znaczy że coś w skrzyni się może sypać lub zużyło z lat eksploatacji i przebiegu. Może to być łożysko, lub słabe smarowanie sprawdź olej w skrzyni.
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Motofan dzieki przydatna wskazowka.. Tylko znasz jakis sposob jak sprawdzic olej w skrzyni bez jego wymiany? Bo nie wiem jak sie za to zabrac
Jak sam nie potrafisz lub nie masz warunków, to dzwoń: 59 722 3896 (nowy nr Eltek, poprzednie też zostały ale ten jest do mnie) od 8 do 16.
Tomasz - Prezes-tk
Będzie ktoś jutro?
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
jeśli ktoś jeszcze się zdeklaruje, to mogę podjechać. tydzień temu byłem, oczywiście nikogo nie było. jeśli nikt się nie zdeklaruje, to żona jutro rano jedzie Alfą do pracy...
Ja będę jeśli ktoś zainteresowany
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Panowie, mam 1(jutro okaże się czy nie 2) wolną wejściówkę na VIP DAY (piątek) na Poznań Motor Show. Mam zamiar wyjechać w piątek najpóźniej o 13. jesli jest ktoś chętny, to zrzuta po 5dych na paliwko i może jechać. jadą 4 osoby, bo tyle mam wejściówek.
http://www.youtube.com/watch?v=UvOmQ...layer_embedded
ja bym sie pisał na wypad, wysłałem ci pm
widzimy się jutro pod Mc donalds? jak coś, to ja będę...