Witam. Mam problem, miałem zepsuty czujnik doładowania turbo. Wymieniłem go. Ale moje autko dalej grymasi raz jedzie a raz nie czyli błąd tkwi gdzieś dalej. I w związku z tym mam pytanko czy ktoś ma jakiegoś szpeca z kompem co by raz mnie podpiął i w końcu znalazł tą prawdziwą usterkę. Pojechał bym do Ganineksu ale tam zerwą ze mnie skórę. Z góry dzięki.
To myślę, że najlepiej do Cinka pojechać.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
to ja tez mam pytanko"cykalo" mi cos pod maska, mechanik wymienil kolo pasowe od paska klinowego, cykanie zamienilo sie w piszczenie, zostalo wymienione wszystko od paska klinowego czyli pasek, napinacz oraz rolka a jak piszczalo tak piszczy ( tylko na zimnym silniku, po kilku minutach juz nie slychac), wymienilam tez olej razem z filtrami, czy ktos wie co to moze byc? zaplacilam juz 1000 zl za to wszystko i nie wiem co dalej;/
Dzięki wielkie. W poniedziałek podjade na tą Wójtowską może w końcu ktoś będzie miał jakieś pojęcie i sobie z tym poradzi.
- - - Updated - - -
A z tym paskiem to może pasek za słabo naciągnięty ja tak w golfie miałem, dociągnąłem pasek i było ok.
- - - Updated - - -
A co to za Cinek. Bo jak nie jeden to drugi. Któryś na pewno coś mi poradzi.
A jakiej firmy pasek założyłeś?
Zainteresuj się tym tematem http://www.forum.alfaholicy.org/156/...polecacie.html
Ostatnio edytowane przez kobe83 ; 24-11-2012 o 13:19
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Adaś ty dałeś to na forum ogólne czy jak.
- - - Updated - - -
A ty Ozi z Darkiem śmigacie też czy tego typu imprezy też was nie kręcą. Stare dziadki.
stare dziadki tos pojechal nie karzdy lowi dziennie ryby![]()