moonraker widziałem Cię dzisiaj rano w chełmcu. Około 7 rano. Machałem ale pewnie jeszcze spałeś...
moonraker widziałem Cię dzisiaj rano w chełmcu. Około 7 rano. Machałem ale pewnie jeszcze spałeś...
Oj spałem spałem.Żona mnie zerwała z łóżka żebym ją na autobus do krk podrzucił. Dzisiaj miałem krótką noc i spóźniony refleks. 3 kolegów widziałem dzisiaj i tylko jednemu zdążyłem pomachać na czas.
Ale widziałem i pozdrawiam.
![]()
Pozdrowienia dla kolesia w hyundaju, który obczajał wczoraj moją alfe. Doniesiono mi, że to jakiś ukryty alfaholik, który woli jazdę hyundajem od jazdy AR 155.
Alfa Romeo
born not made
ja dzisiaj odebrałem alternator z regeneracji do mojej belli i mysle ze na jakis czas już jej wystarczy a wy koledzy co wymienialiscie ostatnio w swoich alfach
---------- Post added at 15:42 ---------- Previous post was at 15:38 ----------
a i wielkie dzieki treborowi za namiary![]()
Panowie "emeryci" to jak z tymi gokartami? Na kręgle go Gorlic nie dojechaliście to może u Was się tam stykniemy?![]()
Nooo pasowaloo by cos wymyslic, bo moze bysmy sie zgadali na ten ZJAZD CHARYTATYWNY bo juz coraz blizej, aa widze liste tam robia, hehe![]()
Kręgle by zagrał, ale gokarty też mogą być. Kraków może, ale jeśli się uzbiera conajmniej cztery, pięć aut, choć ja na razie się nie deklaruje.
Konkluzja - jedźmy do Gorlic na kręgle tam się ugadamy na gokarty a z kolei na gokartach ustalimy wyjazd do Krakowa.
Alfa Romeo
born not made
A co by Panowie powiedzieli na mały niedzielny spocik?