ok nr mam to do zobaczenia
http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=33476&start=0 zobaczcie koszulki moze wezmiemy pogadam z kolesiem ile by chcial z napisem team pila zobaczymy co napisze zapytam tez o wersie dla naszych kobiet i dzieci
Ostatnio edytowane przez tomasz switala ; 11-06-2011 o 20:16
jesli chodzi o mnie to ze 2 moze 3 bym wzial za taka kase ... ciekawe tylko jaka tez ejst jakosc koszulki...
Witam
Przykro mi , ale w tym roku nas nie bedzie w Wilczych Laskach.
Aga jest na szkoleniu , a 156 stoi u blacharza w naprawie po zlocie w Ośnie Lubuskim.
Milej zabawy
jesli chodzi o moja opinie to sama impreza w Wilczych laskach moze nie najwyzszych lotow ale za to towarzystwo wysmienitemam nadzieje ze do zobaczenia niebawem
pozdrawiam
zgadzam sie z przedmowca ale impra byla przednia fotki pozniej wstawie
a gdzie sa te zdjecia co maialy byc wrzucone?? beda tutaj czy w innym poscie??
bylem dzis na hamowni... wyszlo : 164 KM i 380 Nm...wyniki dosyc fajne wydaje mi sie![]()
Ostatnio edytowane przez karsto1982 ; 14-06-2011 o 16:22
u smietany ile zawolal 100zl co z tego jak niemogles mnie dogonic ale ta sztuka udaje sie tylko buszmenowi i slavolowi![]()
jak nie moglem dogonic ... to tylko Twoje zdanie nie zapominaj ze jechalem z poltora rocznym dzieckiem na pokladziez mala nie szaleje za bardzo tym bardziej ze ma chorobe lokomocyjna i czesto nam wymiotuje podczas jazdy wiec wolalem za abrdzo nie ryzykowac...