Kto z naszych okolic leci 9 do Żegociny bo ja chętnie bym się wybrał na grilla?
Kto z naszych okolic leci 9 do Żegociny bo ja chętnie bym się wybrał na grilla?
Czytałam wątek i jak dla mnie to za wcześnie (15.00) - w Bochni będę najwcześniej na 19.30 więc pewnie przy tej pogodzie nikogo już nie będzie
Co do " kabli" i mojego kompa ( mrugające kilometry) to z miłą chęcią poddała bym alfę "zabiegowi"![]()
Tego 9 jeśli pogoda będzie taka jak jest obecnie to już pisali że termin ewentualnie zmienią a jeśli chcesz pogrzebać w tym kompie to dzwoń , telefon gdzieś wcześniej pisałem![]()
Marcin ty zajmuj się Majką a nie flirtuj z nową koleżanka.
- - - Updated - - -
A co do grilla to może być kompletna porażka ze względu na tragiczną pogodę.
Pani Prezes ja nie flirtuję tylko wiesz że jeśli mogę to staram się pomóc. A co do tego grilla to widziałem na necie prognozę na niedzielę i w Żegocinie ma być podobno 20 stopni oraz burza z deszczem więc raczej nie ma co liczyć że grill wypali![]()
Wiem o co chodzi tak jak piszesz pogoda może pokrzyżować plany na weekend.
- - - Updated - - -
Wiem o co chodzi tak jak piszesz pogoda może pokrzyżować plany na weekend.
Oj coś mi się wydaje że jak mnie tu nie ma jesteście bardziej rozgadani.
Nie przesadzaj ANET bo pogody nie ma do tegoa co do wyjazdu z Bochnia do Żegociny, to kto się wybiera??
![]()
Grill w Żegocinie 9.06.2013 ma się rozpocząć o godzinie 14.30 więc kto chętny na wyjazd z Bochnii i okolic proszę stawić się o godzinie 13.45 na górnym parkingu Galerii RondoCzekamy chwilkę na spóźnialskich i o godzinie 14.00 wyjazd w kolumnie do Żegociny
Lista na wycieczkę:
1. bumarc + Majka
2. ...
Lista na wycieczkę:
1. bumarc + Majka
2. micrus (nie wiem czy Alfą, ale będę)
3. ...