Ja wziąłem czerwone z czarnym i też mi się podoba, chociaż wolałbym beżowe (gdyby nie nieszczęsne czarne boczki...).
Ja wziąłem czerwone z czarnym i też mi się podoba, chociaż wolałbym beżowe (gdyby nie nieszczęsne czarne boczki...).
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
też wziałem czerwoną z czarnym. Do tego skóra i dach szklany. Z ostatnich dwóch dodatków jestem bardzo zadowolony. Nie ma to jak zapach skóry w samochodzie, a otwierany dach wprowadza luzacki klimat. Taka namiastka kabrioletu, troche zawsze świeżym powietrzem powieje
Polecam również ksenony. Są fantastyczne i przydają się szczególnie na naszych polskich drogach.
Jak mnie dzisiaj prawie przymarzł tyłek do mikrofibry, podziękowałem sobie za to, ze nie wziąłem pełnej skóry.
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
podgrzewane fotele..![]()
Wolałem te pieniądze widać na inne rzeczy.
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi.
Postanowione - biore na bank czerwona skore i czarny lakier [etna], zastanawiam sie jeszcze w kwestii dachu - nie ukrywam, ze w trasie lubie przycisnac, a nie lubie mandatowPostanowilem wiec kupic reczne cb-radio, co by nie zagracac Julki zwyklym radiem no i caly czas nie wiem, czy ze szklanym dachem bede mial gdzie postawic magnetyczna antene. Jakas podpowiedz? Uzywacie wogole CB, szklanodachowcy?
Poza tym bedzie tez pakiet sport + premium + pare innych dodatkow - jutro zamawiam, wiec bede wdzieczny za rozwiazanie kwestii anteny do cb.
Juz sie nie moge doczekac autka, a podobno Julka bedzie dopiero na przelomie roku!
Poza tym dzis sprzedalem mojego kochanego Subcia, ktory byl bardzo grzeczny i nigdy mnie nie zawiodl. Mam nadzieje, ze Jula bedzie rownie grzeczna
Pozdrawiam!
PS. Luke, jakies podpowiedzi co do specyfikow dla skory? Czego uzywasz i jak czesto?
Ja swoje radio musiałem wywalić do drugiego samochodu. Niestety na dachu nie znalazłem miejsca na magnesową antenę. Ewentualnie klapa bagażnika na jakiś zaczep - ale ja nie lubie takich eksperymentów. Dach sam w sobie jest fajny jedyny mankament to właśnie mocowanie anteny.
Do skóry polecam preparaty Gliptone - kilka osób na forum używa i jest zadowolonych![]()
motor sports can be expressed in one single letter///M
jesli dobrze kojarzę spróbuj jeszcze przed zakupem, przyczepić na kawałku tylnej klapy (pomiedzy szkłem dachu a spoilerem)
a druga opcja nie lepsza, to podejrzewam, ze G ma taki sam dach jak Bravo, a tam, podczas ostatniego TDP zauwazyłem ,że montują koguta na tym kawałku pomiędzy szyba czołową a szkłem dachu wiec może ten kawalek też jest metalowy
Edit:
ewentualnie spróbuj z Sirio Triflex
Ostatnio edytowane przez Ciastek C ; 14-11-2011 o 22:23
Hej,
Kupiłem to: http://allegro.pl/czyszczenie-jasnej...881374721.html
Zestaw składa się ze środka do czyszczenia oraz drugiego do konserwacji.
Ściereczka + gąbka była w zestawie.
Działa super, ten preparat do konserwacji ma jakby ma konsystencję kremu - pięknie się wciera.
Użyłem póki co raz, tam jest instrukcja chyba zalecają co kilka miesięcy...
Żona wyczyściła tym sobie skórzaną torebkę (też włoską) i wygląda lepiej niż nowa
![]()
Ja mam to samo. Jest OK, ale nie mam porównania.