Ale robicie burdel luźne rozmowy róbcie w off topic'u a nie tu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co do wyjazdu z galerii w weekend przynajmniej było wesoło heheheheheheh
zawsze mozna bylo isc sie zapytac do ochrony co sie dzieje i uzyskac odpowiedz nie wiadomokoledzy juz tam kieruja ruchem hahahhaha
![]()
wypowiadacie się jakbyście siedzieli w samochodzie godzine na wyjeździe z miejsca parkingowegośmieszne. jeśli chodzi o spoty w niedziele w malcie to przy tej pogodzie to też jestem za!
Jeśli chcesz być kimś - kup VW, jeśli jesteś kimś - jeździsz Alfą Romeo.
halo halorobimy cos jutro bo kompletna cisza
![]()
Ja osobiście jestem za tym, aby zrobić jakiś spotNie chcę się znowu wychylać, ale żeby nie było może Malta o 17 albo 16 bo pewnie kibice będą chcieli zdążyć na mecz
- - - Updated - - -
Co Wy śpicie o tej godzinie czy co, że nikt nie odpisuje?![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Lexus ; 10-06-2012 o 04:14
odpadamy choroba
alfa 145 1.4 boxer - byla
alfa 155 2.0 ts 16v - byla
alfa 164 2.0 v6 tb - jest
To jak są jacyś chętni oprócz mnie? Bo jak nie to sam nie pojade
- - - Updated - - -
OK, ja i tak jednak jadę w tamte rejony, więc będę na parkingu Malty ok. godz 17
W razie by się coś zmieniło dajcie znać na kom. bb9 I35 227
Pozdro!
- - - Updated - - -
No dzisiaj było szerokoZjawiła się tylko jedna Alfa i to w dodatku moja
Ale na (chyba) 3 piętrze była zaparkowana srebrna 156 SW z bagażnikiem na dachu i klubowymi ramkami, niestety właściciela nie było![]()
o kurczak ! ktoś sie na mnei wzoruje haahhaWe wtorek ostatni raz w sezonie odwiedzam pyrlandie wiec wypatrywać 147, ale już bez boxa
- - - Updated - - -
Nie ma co się przejmować bywało i takMam nadzieje, że po wakacjach alfaholicy ruszą na spoty
bo znów nie będe miał co w weekendy robic
![]()
147 powodów do zadowolenia