Pozdrowienia dla kierownika błękitnej 166 widzianej na Krakowskiej w Krakowie około 17, szedłem ulicą z dziewczyną. Co to za tablica z przodu? Naklejka czy metalowa tłoczona? Wyglądała świetnie.
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
Pozdrawiam kierowce/ kierowniczke czarnej 147 na forumowych ramkach widziana w Katowicach na wylocie z centrum przed DTŚ po 16... Pozdrowienia z T4 z miksokretem.
Pozdro dla czarnej 156 SW SL ..... widzianej wczoraj w Świętochłowicach - Mijance ok 17.00, było odmachane. I dziś dla czarnej 147 SL ..... na DTŚ ok 7.00 - kolego ładnie prezentują się te czarne felgi![]()
Pozdrowionka dla kierowniczki blondynki w 156 (SPS)ciemnozielonej na ramkach za którą goniłem dziś na górce Mikołowskiej w stronę Tych ok godz 11-ej.
A ja pozdrawiam koleżankę z AR 159 widzianej na Czulowie w Tychach
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)
jest: Opel Astra K Hatchbag 1,4 150KM (2018 - ????)
jest: Alfa Romeo 159 Sportwagon 1,9 JTDm 8v(2014 - ????)
była: Alfa Romeo 156 Sedan 1,9 JTD(2010 - 2014)
Prawdopodobnie kolega _tomek_ pozdrowiony awaryjnymi z fiata coupe dzisiaj wieczorem![]()
witam,a mi nikt nie odmachuje w gliwicach;(,a teraz moja alfusia stoi biedna padnieta na parkingu przy markecie i nie chce ruszyc...;(,zna ktos kogos dobrego do naprawy ,plissss...ja pozdrawiam i macham Wam w ten sliczny poranek z domu...