A ja pozdrawiam kierowcę czarnej, oramkowanej 159 SW widzianej dzisiaj na ul Piastowskiej przy Hulance. Godzina ok. 11:40. Niestety za późno się zorientowałem i zdążyłem zobaczyć tylko klubowe ramki.
A ja pozdrawiam kierowcę czarnej, oramkowanej 159 SW widzianej dzisiaj na ul Piastowskiej przy Hulance. Godzina ok. 11:40. Niestety za późno się zorientowałem i zdążyłem zobaczyć tylko klubowe ramki.
Pozdrowienia dla bociana widzianego wczorajchyba był z żoną
![]()
Tak myślałam ....
było fruwać z inną .....no i bydziesz mioł to co mosz w sygnaturce
![]()
Ostatnio edytowane przez madmax-y ; 07-08-2014 o 20:53
pozdro dla oramkowanej bordowej 166 SK.. widziana dziś na Dworskiej w Bytomiu![]()
pszczyńska...no bywam tam...o róznych porach i w rózne dni...pomacham jak zobacze;D,ale dopiero jak moja alfusia ruszy,bo stoi na warsztacie i niewiem narazie co sie z nia dzieje,a tesknie za nia ..i zal mi jak wszystkie inne smigaja a moja nie..;( no, ale jest w dobrych rekach wiec trwam w nadzieji, ze za niedlugo bede z radosci machać wszystkim ...nie tylko alfom;D..narazie macham z domku'D
Pozdrownienia dla Wojtka vel Jamrozw, wczoraj kolo 17 na swiatlach w goczałkowicach jak lansił sie swoim pajączkiemJa machalem z oliwkowego T5
jak siedzę w Alfie nie zwracam uwagi na VW![]()
Hehe, mwowry pozniej dzwoni albo pisze, jak go w jego sluzbowym seju nie zauwaze![]()