Pozdrowienia dla czerwonej 156 przed fl, jadącej na Trzebinię od czarnej 156 fl, jadącej w kierunku Katowic. takie nerwy miałam, że w ostatnim momencie zauważyłam i już nie zdążyłam machnąć :/
Pozdrowienia dla czerwonej 156 przed fl, jadącej na Trzebinię od czarnej 156 fl, jadącej w kierunku Katowic. takie nerwy miałam, że w ostatnim momencie zauważyłam i już nie zdążyłam machnąć :/
Pozdrawiam Pumbę w 159, który dziś jechał przez Korbielów
Pozdrawiam Jagiela, co się pałęta gdzieś po Słowacji
Oraz kolegę w niebieskiej 147 SBI (rej z zer i ósemek) + Cinsoft za którym jechałem od Jeleśni do Żywca.
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
pozdrawiam oramkowaną czarną 159 wyjeżdżającą niedawno z Radzionkowa na bytomskich blachach i srebrną również z ramkami 156 przedliftową stojącą w Chorzowie bodajże na Dąbrowskiego, oczywiście rej SH![]()
Pozdrowienia dla pary wcinajacej lody pod sparem w Wodzisławiu śląskim w ormkowanej GyTy KNS ;-)
wysłane z Xperia Tablet Z
Q2,K&N,BREMBO ORO,TAROX 114 CORSA,OZ ULTRALEGGERA 18',BRIDGESTONE POTENZA ADRENALIN,GOODRIDGE,SEBRING,BILSTEIN B14 PSS,MILLERS CFS
Pozdrowienia dla kierowcy 156 widzianego w Łodygowicach, lapki byly ;P
Niko widzimy sie w październiku![]()
Już brerą?
Pozdrawiam kierowcę ciemnoszarej (chyba, nie miałem czasu się przyjrzeć) 156SW spotkaną dzisiaj po 14 w Okradzionowie, łapki były![]()
AR 159 SW, 09r, Distinctive Q-Tronic, 1.9 JTDm 16V była, Opel Insignia ST jest